Cruisen met de Seabourn Quest

Cruisen met de Seabourn Quest

Seabourn Quest Cruiseschip Seabourn Quest staat voor intieme luxe, copieuze diners, heerlijke wijnen, ultieme service. Het schip is geweldig, maar wordt overtroffen door het personeel. Met zichtba...

Seabourn Quest

Cruiseschip Seabourn Quest staat voor intieme luxe, copieuze diners, heerlijke wijnen, ultieme service. Het schip is geweldig, maar wordt overtroffen door het personeel. Met zichtbaar plezier helpen de 335 crewmembers de maximaal 450 passagiers. Zij zorgen er voor dat iedereen zich comfortabel  voelt en zich heerlijk de luxe faciliteiten in een verfijnde en elegante ambiance laat aanleunen.. 

 

Seabourn Quest niveau

De 225 luxueuze suites zijn buitenhutten waarvan 90% met een eigen veranda. Alle suites hebben een apart zit- en slaapgedeelte en zijn standaard voorzien van een flatscreen tv, een minibar gevuld met uw favoriete drankjes, een bureau met persoonlijk briefpapier, cd’s en dvd’s, een inloopkledingkast en een elektronisch kluisje. 
De badkamer heeft een bad, een aparte douche en dubbele wastafel. De kleinste suite meet 27,5 m2 en de grootste maar liefst 130 m2. 

 

De Spa at Seabourn heeft een bijzondere uitstraling met haar thalassotherapie zwembad, de binnen- en buiten behandelkamers en schoonheidssalon. Een Finse sauna, aromatische stoombaden en een compleet ingericht fitness ruimte ontbreken niet. 

Seabourn wordt steeds meer gekozen door drukbezette zakenmensen die er even volledig verzorgd en relaxed tussen uit willen. De rederij heeft dat goed opgepikt en de faciliteiten aan boord hier op aan gepast. The Club is een gezellige mix tussen bar, nachtclub, discotheek en lounge. Het theater programmeert flitsende moderne shows. De Observation Bar is afwisselen lounge en pianobar. En de geweldige Marina, een soort haventje dat uit de achtersteven kan worden geschoven, biedt vermaak voor sportievelingen: waterskien, kayakken, waterfietsen, jetskien, windsurfen, etc.

 

Michelin ster?

Op de Seabourn Quest worden in vier verschillende eetgelegenheden exquise gerechten geserveerd, waarvan de bereiding onder supervisie staat van de bekende Chef Charlie Palmer. De Colonnade bijvoorbeeld biedt zowel binnen als buiten plaats en heeft een open keuken waar op bestelling uw favoriete gerechten bereid worden. 

 

Restaurant 2 biedt slechts plaats aan 45 gelukkigen, die zich kunnen verlekkeren aan een 5 gangen diner met totaal 12 gerechtjes. Als Restaurant 2 op het vasteland zou staan, dan zouden de heren van Michelin vast langs komen om te kijken of zij een ster zouden krijgen.

Moet ik dan altijd luxe dineren, zult u zich afvragen. Nee, de Patio Lounge geeft u de mogelijkheid om makkelijkere gerechten in buffetvorm tot u te nemen.

Seabourn Square is een nieuw concept: in deze "conciërge lounge" bevinden zich een koffiebar, winkels, een bibliotheek en een buitenterras. Middenin zitten de conciërges die u  ter beschikking staan om alle verzoeken in te willigen, van het regelen van de ultieme excursie tot het geven van tips over de havens.

Seabourn Quest faciliteiten

  • 225 luxueuze suites waarvan 90% met een eigen verandah
  • Spa met 2 Spa Villa's in de buitenlucht
  • Thalassotherapie zwembad
  • Schoonheidssalon
  • Finse sauna
  • Aromatische stoombaden
  • Compleet ingericht fitness ruimte
  • 4 Verschillende eetgelegenheden
Wilt u weten hoe het is om te genieten op de Seabourn Quest bel dan gerust met boB Kuijs, directeur van Captain Cruise (06-30 183 187). Hij kan u alles vertellen want hij was aan boord van de Seabourn Quest!

 

Kenmerken

Bouwjaar
Bouwjaar van het schip:2011
Passagiers
Maximum aantal passagiers: 462
Dekken
Aantal dekken: 10
Technische gegevens
Bruto Tonnage: 32.000 (BRT)
Lengte: 198 (m)
Breedte: 25.6 (m)
Diepte: 6.5 (m)
Kruissnelheid: 19 (knopen)
Voltage: 110/220 (V)
Faciliteiten
Liften: Ja
Zwembaden: 2
Aantal restaurants: 4
Specialiteiten restaurants: Ja
Bioscoop: nee
Kinderfaciliteiten: nee
Casino: Ja
Theater: Ja
Bemanning
Nationaliteit officieren          Internationaal
aantal bemanningsleden: 335

Onderstaande foto's en video's zijn door Captain Cruise en haar klanten beschikbaar gesteld.
Wij stellen het zeer op prijs ook uw foto's en video's hier te presenteren.

Video's