Seabourn Encore

Seabourn Encore

Het super-de-luxe cruiseschip Seabourn Encore streelt al uw zintuigen U heeft ogen te kort. U ruikt 's morgens vers brood en 's avonds heerlijke gerechten. U luistert naar sfeervolle muziek. U voe...

 

Het super-de-luxe cruiseschip Seabourn Encore streelt al uw zintuigen

 

U heeft ogen te kort. U ruikt 's morgens vers brood en 's avonds heerlijke gerechten. U luistert naar sfeervolle muziek. U voelt....dat het goed zit. 

Wat Captain Cruise opvalt aan boord van de Seabourn schepen is dat het luxe is, maar tegelijkertijd zo relaxed is. Geen stijve stropdassen, maar casual geklede reizigers die genieten van het goede van het leven. Men houdt van verfijnd en dat is het in alle facetten: het eten, de wijnen, het personeel, de inrichting, het entertainment, het gezelschap en zelfs de bestemmingen.

Op de Encore is een extra dek geplaatst ten opzichte van de andere Seabourn cruiseschepen van dezelfde klasse. Op dit dek treft u met name publieke ruimtes aan. Het gevolg is dat er niet veel meer passagiers zijn, maar dat er juist meer ruimte is per opvarende. Tel dit op bij de bijna één-op-één verhouding tussen passagiers en personeelsleden en we kunnen concluderen dat Seabourn met de Encore in de top van de cruisewereld meedraait. Klasse en sfeer, wat wilt u nog meer.

Intiem cruiseschip Seabourn Encore

 

Het voordeel van een kleiner cruiseschip is dat het in havens kan aanleggen waar de grote schepen niet kunnen komen. Dus geen mensenmassa's van hetzelfde schip om u heen. Mooie excursies of lekker op eigen houtje er op uit in bekende en onbekende steden en streken. Of u gaat met de chef-kok op zoek naar de mooiste ingrediënten voor het diner op kleine marktjes en lokale winkels.

Slechts 302 suites zijn er aan boord van de Seabourn Encore. Dat betekent een maximale bezetting van 604 gasten aan boord. Na 1 dag herkent u al velen van de opvarenden. De bemanning herkent u dan zeker al, want persoonlijke service is als vanzelfsprekend aan boord van de Seabourn cruiseschepen. Laat u maar lekker verwennen in uw hut met standaard een balkon. Uw hut heeft veel kastruimte, fraaie meubels, een heerlijke bed en een prachtige badkamer met ligbad.

Geen massavermaak op de Encore

 

Of laat u verwennen in 1 van de 4 verschillende fine-diner gelegenheden, waarvan sommige op het vasteland zomaar een Michelin-ster zouden kunnen hebben. Ook zo prettig, u hoeft geen bandje om uw pols. Iedereen aan boord heeft all-inclusive, dus u ook. Goede koffie, wijnen en sterke drank zijn bij uw reissom inbegrepen. Wilt u een keer genieten van meer dan goed, dan kunt u de sommelier vragen om een exclusieve wijn waarvoor u wat bij betaalt.

Op de Seabourn Encore geen massa-vermaak, maar intiem entertainment. Maakt u overdag geen excursie, ga dan naar de Marina Day aan de achterkant van het schip. Bij rustig weer wordt daar namelijk een plateau naar buiten geschoven en allerlei watersporten aangeboden. Zo kunt u waterskiën, zeilen, surfen, zwemmen, kajakken, of - doen alsof u nog 15 bent en - op de banaan achter een speedboot plaats nemen.

Seabourn lijkt duur, maar als u weet wat u er voor krijgt, dan zult u beamen dat de Encore staat voor ultieme, betaalbare luxe.

Kenmerken

 

Bouwjaar
Bouwjaar:2016
Passagiers
Maximum aantal passasiers:604
Dekken
Aantal dekken:11
Technische gegevens
Bruto Tonnage:40350 (BRT)
Lengte:210.5 (m)
Breedte:28.0 (m)
Diepte:6.0 (m)
Kruissnelheid:19 (knopen)
Voltage:110/220V (V)
Faciliteiten
Liften:ja
Zwembaden:2
Aantal restaurants:0
Specialiteiten restaurants:ja
Bioscoop:nee
Kinderfaciliteiten:nee
Casino:ja
Discotheek:nee
Bemanning
Nationaliteit officieren:internationaal
aantal bemanningsleden:0