Cruisen met de Ruby Princess

Cruisen met de Ruby Princess

De Ruby Princess is een cruiseschip waar net even meer gebeurd, net even verzorgder is, net even prettiger is dan u verwacht. Tip van Captain Cruise: trouw aan boord van de Ruby Princess. Cruisesch...

De Ruby Princess is een cruiseschip waar net even meer gebeurd, net even verzorgder is, net even prettiger is dan u verwacht. Tip van Captain Cruise: trouw aan boord van de Ruby Princess.

Cruiseschip Ruby Princess is vanaf november 2008 in de vaart en biedt plaats aan 3080 passagiers. Bijna 900 hutten hebben een eigen balkon. Het interieur is rijk gedecoreerd.Blikvanger is het indrukwekkende, op een Italiaanse piazza lijkend atrium met allerlei kleine eetgelegenheden. Maar de Ruby Princess heeft nog veel meer restaurants, zoals de specialiteitenrestaurants, het Italiaanse Sabatini's en de Crown Grill. Kies voor een vaste zitting of "Anytime Dining" waar en wanneer het u uitkomt.

De "Sanctuary" is een relaxruimte alleen bestemd voor volwassenen. Overige faciliteiten, kenmerkend voor Princess, die op dit schip aanwezig zijn:

-Movies under the Stars, een groot LED-scherm boven het zwembad op het achterdek, waarop de nieuwste films maar ook al menig huwelijksaanzoek is vertoond;
-de Lotus Spa, uitgebreide wellness-zone voor degenen die beauty, rust en gezondheid zoeken;
-de trouwkapel, die vaak gebruikt wordt aan boord van de Ruby Princess; het cruiseschip is een echte huwelijksmagneet;
-een uitgebreid jeugdcentrum voor kinderen en tieners, verdeeld over diverse leeftijdsgroepen.

We mogen dus gerust stellen dat dit cruiseschip een garantie is voor een vakantie op maat gesneden voor u! De Ruby Princess zal nooit teleurstellen.

Kenmerken

Bouwjaar
Bouwjaar van het schip:2008
Passagiers
Maximum aantal passasiers: 3080
Dekken
Aantal dekken: 15
Technische gegevens
Bruto Tonnage: 113000 (BRT)
Lengte: 290.0 (m)
Breedte: 36.0 (m)
Diepte: 8.0 (m)
Kruissnelheid: 0 (knopen)
Voltage: 110 (V)
Faciliteiten
Liften: ja
Zwembaden: 4
Aantal restaurants: 9
Specialiteiten restaurants: ja
Bioscoop: nee
Kinderfaciliteiten: ja
Casino: ja
Discotheek: ja
Bemanning
Nationaliteit officieren: Brits/Europees
aantal bemanningsleden: 1200