Cruisen met de Royal Clipper

Cruisen met de Royal Clipper

De Royal Clipper: Het grootste cruise- zeilschip ter wereld! De Royal Clipper is één van de meest imposante cruiseschepen die u ooit in uw leven zult tegen komen. Het is de enige zeilende vijfmast...

 

De Royal Clipper: Het grootste cruise-zeilschip ter wereld!

De Royal Clipper is één van de meest imposante cruiseschepen die u ooit in uw leven zult tegen komen. Het is de enige zeilende vijfmaster ter wereld. Mocht u ooit in de gelegenheid zijn om een reis te maken met dit fantastische en luxueuze zeilcruiseschip bedenk u dan niet. Dit zal echt één van de beste reiservaringen worden die u zich maar kunt voorstellen.

Zo rap als de wind, zo gracieus als een zwaan

Wat dacht u van heerlijk zonnen op de boegspriet terwijl de dolfijnen voor het schip uit het duiken aan boord van de Royal Clipperwater springen van plezier. Met de wind in de zeilen kunt u genieten bij één van de drie zwembaden en elke avond is het dineren een waar culinair avontuur. Het ontbijt en de lunch worden in buffetvorm geserveerd. De geïnspireerde chef-koks zullen u telkens verassen met exotische gerechten uit alle windstreken.

Actief en ontspanning

Hoewel een zeilcruiseschip natuurlijk niet de ruimte bezit van een normaal cruiseschip is er toch van alles aan boord te zien en te beleven. Zeilcruiseschip De Royal Clipper beschikt onder ander over de volgende faciliteiten:

 

  • 3 Zwembaden
  • 3 Dekken hoog atrium
  • Elegant ingericht restaurant
  • Fitnessclub, met patrijspoorten onder de waterspiegel
  • Spa & Health club
  • Capain Nemo Lounge
  • Marina platform, drijvend platform voor watersportactiviteiten

De hutten zijn zeer compleet en in maritieme stijl ingericht. Er zijn 14 suites, elk met privé veranda, whirlpool en 24-uur butlerservice. U kunt diverse watersporten beoefenen, zoals surfen, zeilen, snorkelen, waterskiën of duiken.

De Royal Clipper: het unieke huwelijk tussen romantiek en cruisen

De Royal Clipper scheert gracieus over de golven zoals de legendarische klippers van anderhalve eeuw geleden. De glorie van weleer gecombineerd met de luxe van vandaag de dag. Op dit schip zijn de vaardige handen van de bemanning nog niet vervangen door computers. Het hijsen van de zeilen op zich is daarom al een waar spektakel. Beleef een authentiek zeilavontuur aan boord van het zeilcruiseschip Royal Clipper.

 

Kenmerken

Bouwjaar
Bouwjaar van het schip:2000
Passagiers
Maximum aantal passagiers:255
Dekken
Aantal dekken:5
Technische gegevens
Bruto Tonnage:5000 (BRT)
Lengte:134.0 (m)
Breedte:16.0 (m)
Diepte:5.0 (m)
Kruissnelheid:0 (knopen)
Voltage:110 (V)
Faciliteiten
Liften:nee
Zwembaden:3
Aantal restaurants:1
Specialiteiten restaurants:nee
Bioscoop:nee
Kinderfaciliteiten:nee
Casino:nee
Discotheek:nee
Bemanning
Nationaliteit officieren:Europees
aantal bemanningsleden:105