Cruisen met de Regal Princess

Cruisen met de Regal Princess

De Regal Princess, een waar genoegen De Regal Princess bezit een aantal spraakmakende noviteiten. U vindt aan boord de Sea Walk, dit is een overdekte wandelbrug met glazen bodem die meer dan 6 met...

De Regal Princess, een waar genoegen

De Regal Princess bezit een aantal spraakmakende noviteiten. U vindt aan boord de Sea Walk, dit is een overdekte wandelbrug met glazen bodem die meer dan 6 meter buiten het schip, boven zee, uitsteekt. Aan de andere zijde bevindt zich een SeaView Bar die gedeeltelijk uitsteekt en boven zee hangt.  Echt spectaculair!

Eigen plek volwassenen op de Regal Princess

Op één van de hogere dekken van de Regal Princess bevindt zich een zwembad, welke alleen bestemd is voor volwassenen. Rondom het zwembad bevinden zich zeven privé cabana's die boven het water lijken te zweven. Buiten het hoofdzwembad zijn er nog 2 zwembaden aan boord. De laatste 2 zijn een tropisch eiland dat 's avonds tot nachtclub wordt omgetoverd, compleet met een water- en lichtshow.

The Sanctuary is een plek waar volwassenen zich in alle rust kunnen terugtrekken. De Piazza, het centrale atrium met diverse eet- en uitgaansgelegenheden en winkels, is zeer uitgebreid en biedt talloze faciliteiten voor een zorgeloos verblijf op de Regal Princess. 

Veel hutten met balkon op de Regal Princess

In het atrium van de Regal Princess bevindt zich o.a. een nieuwe Italiaanse cocktailbar "Bellini's", de "Ocean Terrace Bar", een ijssalon en de cadeauwinkel "Celebrations". Het 24 uurs Horizon buffetrestaurant biedt een "crabshack" en fondue restaurant en een echte taart- en gebaksshop waar u de Princess banketbakkers aan het werk kunt zien.

Alle hutten op de Regal Princess hebben zeezicht en 80% van het totaal aantal hutten hebben een eigen balkon.
Boekt u een cruise op de Regal Princess, dan  wordt het genieten en relaxen!

Kenmerken

Passagiers
Maximum aantal passasiers: 3560
Dekken
Aantal dekken: 11
Technische gegevens
Bruto Tonnage: 141000 (BRT)
Lengte: 330.0 (m)
Breedte: 38.5 (m)
Diepte: 8.5 (m)
Kruissnelheid: 23 (knopen)
Voltage: 110/220 (V)
Faciliteiten
Liften: ja
Zwembaden: 2
Aantal restaurants: 10
Specialiteiten restaurants: ja
Bioscoop: ja
Kinderfaciliteiten: ja
Casino: ja
Discotheek: ja
Bemanning
Nationaliteit officieren: Italiaans
aantal bemanningsleden: 1346