Cruisen met de Ovation of the Seas

Cruisen met de Ovation of the Seas

Cruiseschip Ovation of the Seas van rederij Royal Caribbean is niet normaal. Het is groot, imposant, vol met dingen die je op zee niet verwacht, het is een bestemming op zich. Al zou de Ovation ee...

Cruiseschip Ovation of the Seas van rederij Royal Caribbean is niet normaal. Het is groot, imposant, vol met dingen die je op zee niet verwacht, het is een bestemming op zich. Al zou de Ovation een week nergens aanleggen, dan zou u zich nog geen moment vervelen op uw cruisevakantie. Dat betekent niet dat de cruisebestemmingen van het schip ondergeschikt zijn. De Ovation of the Seas doet de meest grote en vaak interessante havens aan.

De eerlijkheid gebiedt Captain Cruise te zeggen, dat er in elke haven wel heel veel mensen tegelijk van boord willen. Dat gaat gezien het aantal heel vlot, maar even wachten dient u in te calculeren. Ach, zult u denken: “dan ontbijt ik toch wat uitgebreider in het restaurant in plaats van een ontbijtbuffet te nemen”. Kan ook, of wat te denken van eerst even naar de fitness om fit de dag te beginnen. De Ovation of the Seas heeft altijd wat moois voor u in petto.

Ovation of the Seas ‘WOW’ 

Op de Ovation of the Seas is het gevoel van ‘WOW’ compleet! Dit is tenslotte het handelsmerk van Royal Caribbean. Aan boord komen van een schip en dat elke vezel in u lijf u zegt: ‘WOW’!!

Zo kunt u op de Ovation of the Seas skydiven op het achterdek, surfen op de Flowrider en wandklimmen. U gaat naar het ‘Seaplex’ als u in botsauto’s wilt gaan rijden, rolschaatsen, basketballen of als u naar de circusschool wilt.  Heeft u geen last van hoogtevrees, dan kunt u op de Ovation of the Seas in de North Star, een glazencapsule, die u tot bijna 100 meter boven het schip laten brengen. U heeft dan een spectaculair uitzicht over het schip en de oceaan.

DynamicDining op de Ovation

Aan boord van de Ovation of the Seas moet u kunnen leven zoals u zelf wilt. Wanneer en waar u gaat dineren wordt u niet opgelegd. Geen vaste tijden meer en een ruime keuze uit 18 verschillende restaurants.

De mogelijkheden zijn groot. Kies tussen gelegenheden waar u zo naar toe kunt of reserveer voor een specialiteitenrestaurant. Captain Cruise zijn eigen favoriet is Jamie’s Italian, waar de Italiaanse keuken op de Jamie Oliver manier wordt gedreven. Lekker bourgondisch met ruime porties en prachtige smaken. Uw enige probleem op cruiseschip Ovation of the Seas zal zijn om niet te erg aan te komen.

Hutten met ruimte en licht!

Slapen aan boord van uw cruiseschip doet u in hutten die op de Ovation of the Seas meer ruimte hebben, vergeleken met wat u gewend bent op andere cruiseschepen. En wilt u zich eens heerlijk te buiten gaan? Het schip heeft ook een aantal super deluxe hutten. Daaronder imposante familie suites, met extra ruimte en slaapplaatsen. Of watte denken van; lofts verdeeld over 2 verdieping, uniek op de oceaan. 

Op de Ovation of the Seas zijn de binnenhutten niet meer donker en klein. Door de nieuwe virtuele mogelijkheden heeft de hut een groot scherm aan de wand, waarop het actuele buitenbeeld wordt weergegeven; zo lijkt het net alsof u een balkonhut heeft.  

Over de Ovation of the Seas raak je nooit uitgeschreven. Wilt u meer weten, bel dan gerust met ons ervaren cruiseteam en laat u meevoeren op een gevoel van ‘WOW’. Wij van Captain Cruise zorgen dan dat u snel op cruisevakantie kunt met de Ovation of the Seas.

 


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kenmerken

Passagiers
Maximum aantal passasiers:4180
Dekken
Aantal dekken:14
Technische gegevens
Bruto Tonnage:168666 (BRT)
Lengte:348.0 (m)
Breedte:42.0 (m)
Diepte:8.5 (m)
Kruissnelheid:22 (knopen)
Voltage:110/220 (V)
Faciliteiten
Liften:ja
Zwembaden:2
Aantal restaurants:18
Specialiteiten restaurants:ja
Bioscoop:ja
Kinderfaciliteiten:ja
Casino:ja
Discotheek:ja
Bemanning
Nationaliteit officieren:
aantal bemanningsleden:1300