Norwegian Encore, het allernieuwste schip van Norwegian Cruise Line

Norwegian Encore, het allernieuwste schip van Norwegian Cruise Line

Norwegian Encore, Again and Again! De Norwegian Encore is het laatste en vierde schip in de Norwegian Breakaway-Plus klasse. Bekend zijn de schilderingen van de romp van de Norwegian Cruise Line s...

Norwegian Encore, Again and Again! 

 De Norwegian Encore is het laatste en vierde schip in de Norwegian Breakaway-Plus klasse. Bekend zijn de schilderingen van de romp van de Norwegian Cruise Line schepen. Voor de NCL Encore is gekozen voor het ontwerp van de Spaanse schilder Eduardo Arranz-Bravo. 

Het uitbundige ontwerp stelt een doolhof van kleuren voor en is geïnspireerd op het leven bij de zee in Barcelona. Het ontwerp geeft de levendige sfeer aan, aan boord van de Norwegian Cruise Line cruiseschepen.

 

Accommodatie (hutten)

Norwegian Encore biedt een breed scala aan accommodaties mogelijkheden, die zijn ontworpen voor uw comfort aan boord. Geniet van luxe in The Haven by Norwegian® een schip in een schip concept. Uw eigen zonneterras, bar, restaurant en butler service en toch kunt u ook gebruik maken van alle faciliteiten die het schip aanbied.

Ook voor uw gezin zijn mogelijkheden er zijn verschillende categorieën verbindingshutten. Ontspan met een zeebriesje op uw eigen balkon en start de dag met een heerlijk ontbijt op balkon. Reist u alleen? Dan zijn er ook mogelijkheden  in een gezellige studio(binnenhut) met een eigen algemene ontmoetingsruimte voor individuele reizigers.

Heeft u behoefte aan extra ruimte, dan heeft NCL Encore een brede collectie Suites, van goed ingerichte Spa Suites tot ruime twee slaapkamer Suites. En welke hut u ook kiest, u bent altijd verzekerd van een geweldige plek om uit te rusten.

Ben je klaar om het cruisen naar het volgende niveau te brengen? 

 

Norwegian Cruise Line gaat nog groter en beter met het grootste racecircuit op zee. Het is langer dan 3 voetbalvelden! En het beschikt over vier hogesnelheidsbochten die zich bijna 4 meter uitstrekken over de zijkant van het schip. Dat betekent dat je over het open water beneden racet. Toeschouwers kunnen nu ook meedoen met de actie. Vanuit een overdekt kijkgebied in het midden van de baan kunnen gasten lasergeweren gebruiken om hun favoriete racers voorbij de finish turbo's te geven

Speciaal voor de kinderen

Het is altijd een feest om te spetteren in het interactieve Kids 'Aqua Park. Uw kleintjes kunnen naar beneden zoeven op een geweldige buisglijbaan, raken doordrenkt van kantelende emmers en genieten van een leuk watergevecht met waterkanonnen. Het is de ultieme fun-in-the-sun-plek voor uw kinderen. Laten we dat nog een keer doen! 

 

Bestemmingen

Norwegian Encore zal vanaf november 2019 vanuit Miami cruisen naar de oostelijke Caribbean. Ze zal in de zomer van 2020 cruisen naar Bermuda vanuit New York.