Cruisen met de Norwegian Breakaway

Cruisen met de Norwegian Breakaway

Bekijk ons cruise aanbod Cruiseschip Norwegian Breakaway De Norwegian Breakaway is speciaal ontworpen om het hele jaar door haar gasten te verwennen op een trip van Miami of Port Canaveral ...

Bekijk ons cruise aanbod

Cruiseschip Norwegian Breakaway

De Norwegian Breakaway is speciaal ontworpen om het hele jaar door haar gasten te verwennen op een trip van Miami of Port Canaveral naar de Caribbean.

De rederij bied 5, 7 tot zelfs 10 nachten cruises aan. Adem de frisse zeelucht in en maak contact met de zee als nooit tevoren langs The Waterfront, een promenade langs de oceaan van meer dan anderhalve kilometer lang met restaurants, bars en spectaculaire uitzichten. Geniet van meer dan 25 eetgelegenheden, waaronder drie nieuwe, speciale visrestaurants.

En geniet ook van duizelingwekkende Broadway-uitvoeringen - Rock of Ages, Burn the Floor en Cirque Dreams & Dinner Jungle Fantasy. 

Mocht u energie over hebben, dan gaat u uit uw dak in de disco, glijdt u samen met uw kinderen van een waterglijbaan of put u zichzelf uit in de prachtige fitness. Norwegian Breakaway biedt prachtige voorzieningen op zee voor iedereen!

  

Kenmerken

Bouwjaar
Bouwjaar van het schip:2013
Passagiers
Maximum aantal passasiers: 4000
Dekken
Aantal dekken: 14
Technische gegevens
Bruto Tonnage: 144017 (BRT)
Lengte: 324.0 (m)
Breedte: 40.0 (m)
Diepte: 8.2 (m)
Kruissnelheid: 22 (knopen)
Voltage: 110/220 (V)
Faciliteiten
Liften: Ja
Zwembaden: n.n.b.
Aantal restaurants: n.n.b.
Specialiteiten restaurants: Ja
Bioscoop: Ja
Kinderfaciliteiten: Ja
Casino: Ja
Discotheek: Ja
Bemanning
Nationaliteit officieren:
aantal bemanningsleden: 1595