Cruise met de MSC Seaview

Cruise met de MSC Seaview

MSC heeft met de Seaview een cruiseschip gemaakt dat zijn naam volop waar maakt. Het schip heeft een lange boulevard en betekent dus een gezellig wandeling met zicht op zee en ondertussen genieten...

MSC heeft met de Seaview een cruiseschip gemaakt dat zijn naam volop waar maakt. Het schip heeft een lange boulevard en betekent dus een gezellig wandeling met zicht op zee en ondertussen genieten van terrasjes en winkeltjes. Dit is precies wat u aan boord van dit cruiseschip gaat beleven. Door de glazen balustrade heeft u overal een wijds uitzicht over het water. Maar niet alleen in dit aspect voldoet de MSC Seaview aan haar naam. In algemene zin kan gesteld worden dat binnen- en buitenruimtes prachtig in elkaar overlopen. Ook bij de balkonhutten van de Seaview kunt u dit perfecte zicht op zee optimaal ervaren.

De accommodaties op de MSC Seaview zijn sowieso wel een vermelding waard. Omdat MSC altijd veel oog heeft voor families zijn er hutten met onderlinge verbindingsdeuren. Tot wel 10 personen kunnen zo makkelijk bij elkaar overlopen.

De veelgeprezen MSC Yacht Club is natuurlijk ook op de MSC Seaview de ultieme kans op een geweldige cruisebeleving. De luxe suites met eigen voorzieningen als een butler-service staan op een hoog niveau maar ook het entertainment niveau is van zeer goede kwaliteit

Verder is eten een belangrijk item op de MSC Seaview. Uniek is het aparte kinderrestaurant. Verder kunt u -buiten de vrij binnen te lopen restaurants- genieten in de volgende eetstijlen:

  • Fusion
  • Steakhouse
  • Teppanyaki
  • Visrestaurant

Veel van de faciliteiten vind je op andere cruiseschepen, maar de MSC Seaview heeft wel een aantal speciale belevenissen te bieden, vooral voor kinderen:

  • Slide boarding, een interactief spel in combinatie met een glijbaan
  • Groot waterpark met 5 waterglijbanen
  • Bowlingbaan
  • Via een armband live toezicht houden op de kids

Misschien is het allemaal wel te veel om op te noemen en gaat u gewoon lekker relax genieten van een heerlijke cruisevakantie. Lekker zonnen op een stretcher, een ‘dip in the pool’, een heerlijke massage, een goed diner, een lekkere borrel, een mooie show. Dat kan ook allemaal ‘gewoon’ op cruiseschip MSC Seaview.

Kenmerken

Bouwjaar
Bouwjaar van het schip: 2018
Gerenoveerd: -
Passagiers
Maximum passagiers: 5429
Dekken
Aantal dekken: 13
Aantal hutten: 2067
Technische gegevens:
Bruto tonnage: 153.516 (BRT)
Lengte: 323 (m)
Breedte: 41 (m)
Diepte: 8,2 (m)
Kruissnelheid: 21.3 (knopen)
Voltage: 110/220 (V)
Faciliteiten
Fitness, Spa, kapsalon: Ja
Liften: Ja
Zwembaden: 3
Restaurants: 9
Specialiteitenrestaurants: Ja
Bioscoop: Ja
Casino: Ja
Discotheek: Ja
Bemanning
Nationaliteit officieren: Italiaans
Aantal bemanningsleden: 1413
Valuta aan boord Euro / US Dollar