Cruise met de MSC Seaview

Cruise met de MSC Seaview

Cruiseschip MSC Seaview staat voor volop zeezicht MSC heeft met de Seaview een cruiseschip gemaakt dat zijn naam volop waar maakt. Het 323 lange schip heeft een heuse boulevard. U weet dat dit sta...

Cruiseschip MSC Seaview staat voor volop zeezicht

MSC heeft met de Seaview een cruiseschip gemaakt dat zijn naam volop waar maakt. Het 323 lange schip heeft een heuse boulevard. U weet dat dit staat voor aangenaam wandelen met zicht op zee en ondertussen genieten van terrasjes en winkeltjes. Dit is precies wat u aan boord van dit cruiseschip gaat beleven. Door de glazen balustrade heeft u overal een wijds uitzicht over het water. Maar niet alleen in dit aspect voldoet de MSC Seaview aan haar naam. In algemene zin kan gesteld worden dat binnen- en buitenruimtes prachtig in elkaar overlopen. Ook bij de balkonhutten van de Seaview kunt u dit perfecte zicht op zee optimaal ervaren.

Families aan boord van MSC Seaview

De accommodaties op de MSC Seaview zijn sowieso wel een vermelding waard. Omdat MSC altijd veel oog heeft voor families zijn er hutten met onderlinge verbindingsdeuren. Tot wel 10 personen kunnen zo makkelijk bij elkaar overlopen.

De veelgeprezen MSC Yacht Club is natuurlijk ook op de MSC Seaview de ultieme kans op een topcruise. De luxe suites met eigen voorzieningen als een butler-service staan op een eenzaam hoog niveau.

Captain Cruise sprak een studente aan de Dans Academy. Zij gaf te kennen dat haar droom was na haar examen aan boord van een MSC-cruiseschip te mogen dansen. U begrijpt dat de standaard qua entertainment hoog is bij deze rederij. In het prachtige theater kunt u er van genieten.

Dineer in stijl op uw cruiseschip

Verder is eten een belangrijk item op de MSC Seaview. Uniek is het aparte kinderrestaurant. Verder kunt u -buiten de vrij binnen te lopen restaurants- genieten in de volgende eetstijlen:

  • Fusion
  • Steakhouse
  • Teppanyaki
  • Visrestaurant

Innovaties op MSC Seaview

Veel van de faciliteiten vind je op andere cruiseschepen, maar de MSC Seaview heeft wel een aantal speciale belevenissen te bieden, vooral voor kinderen:

  • Slide boarding, een interactief spel in combinatie met een glijbaan
  • Groot waterpark met 5 waterglijbanen
  • Bowlingbaan
  • Interactieve beleving van uw cruise middels schermen om live ervaringen te delen, emotionele fotogalerijen, online delen van foto’s
  • Via een armband live toezicht houden op de kids

Misschien is het allemaal wel te veel om op te noemen en gaat u gewoon lekker relax genieten van een heerlijke cruisevakantie. Lekker zonnen op een stretcher, een ‘dip in the pool’, een heerlijke massage, een goed diner, een lekkere borrel, een mooie show. Dat kan ook allemaal ‘gewoon’ op cruiseschip MSC Seaview.

Gegevens

Totaal aantal passagiers 5179
Aantal dekken 18
Aantal sterren 4

Faciliteiten

Aantal restaurants 9
Specialiteitenrestaurants Ja
Bibliotheek Nee
Bioscoop Ja
Casino Ja
Discotheek Ja
Internetcafé Ja
Foto gallerij Nee
Kapsalon Ja
Kind vriendelijk Ja
Kinderfaciliteiten Ja
Kunst gallerij Ja
Liften Ja
Sauna Ja
Schoonheidssalon Ja
Theater Ja
Wasruimtes Ja
Whirlpools Nee
Winkels Ja
Zwembaden 3

Bemanning

Nationaliteit officieren Internationaal
Nationaliteit personeel Internationaal
Aantal bemanningsleden 1413

Technische gegevens

Bruto Tonnage 160
Lengte 323.0
Breedte 41.0
Diepgang 72.0
Kruissnelheid 22
Voltage 220