Cruisen met de MSC Seaside

Cruisen met de MSC Seaside

Varen in een heerlijk klimaat langs leuke eilanden op een geweldig cruiseschip. De vaste vaarroute van de MSC Seaside is het zonnig Caribisch gebied. De MSC Seaside is een interactief cruiseschip ...

Varen in een heerlijk klimaat langs leuke eilanden op een geweldig cruiseschip. De vaste vaarroute van de MSC Seaside is het zonnig Caribisch gebied. 

De MSC Seaside is een interactief cruiseschip waarbij u nauwelijks stil kunt blijven zitten als u eenmaal aan boord bent. Het schip zal een unieke cruise-ervaring bieden welke in totale verbinding staat met de zee. De publieke ruimtes buiten en binnen zullen nauw op elkaar aansluiten. Een unieke boulevard om het 323 meter lange schip zal worden voorzien met vele faciliteiten om te winkelen, eten en te zonnen. De panoramische liften bieden tevens een adembenemend uitzicht op zee.

 

Hoe overweldigend is het om het waterpark te ontdekken op de MSC Seaside! Het heeft onder andere 4 verschillende soorten glijbanen, waaronder het waanzinnige 'Slideboarding'. Hier wordt een hoge glijbaan (over twee verdiepingen) gecombineerd met een computerspel. Ook geweldig zijn de High-Speed Aquatubes op de MSC Seaside, waarin u alleen of met zijn tweeën in een band naar beneden glijdt. Sommige kinderen zie je van het eindpunt weer snel naar de start rennen om keer op keer naar beneden te glijden. Overigens zijn gedeeltes van deze glijbanen doorzichtig en geven een spectaculair en uniek uitzicht over de zee.


Direct aan het waterpark vast zit de 'Adventure Trail' waar men onder meer een touwenparcours kan bewandelen en touwbruggen kan oversteken.
Op cruiseschip MSC Seaside is er ook gedacht aan de allerkleinsten. AquaPlay en AquaSpray zijn kleurrijke waterparken, speciaal voor peuters en kleuters.

Kenmerken

Bouwjaar
Bouwjaar van het schip: 2017
Gerenoveerd: -
Passagiers
Maximum passagiers: 5429
Dekken
Aantal dekken: 13
Aantal hutten: 2067
Technische gegevens:
Bruto tonnage:160.000 (BRT)
Lengte: 323 (m)
Breedte: 41 (m)
Diepte: 8,5 (m)
Kruissnelheid: 21,3 knopen)
Voltage: 110/220 (V)
Faciliteiten
Fitness, Spa, kapsalon: Ja
Liften: Ja
Zwembaden: 3
Restaurants: 9
Specialiteitenrestaurants: Ja
Bioscoop: Ja
Casino: Ja
Discotheek: Ja
Bemanning
Nationaliteit officieren: Italiaans
Aantal bemanningsleden: 1413
Valuta aan boord US Dollar