Cruisen met de MSC Preziosa

Cruisen met de MSC Preziosa

MSC weet wat de veeleisende passagier wil: genieten van alle faciliteiten aan boord, smullen van de uitstekende culinaire gerechten en kunnen ontspannen in comfortabele ruimtes. Daarom heeft MSC o...

MSC weet wat de veeleisende passagier wil: genieten van alle faciliteiten aan boord, smullen van de uitstekende culinaire gerechten en kunnen ontspannen in comfortabele ruimtes. Daarom heeft MSC op de Preziosa de Yacht Club nog groter gemaakt dan op alle andere MSC cruiseschepen. Dit zogenaamde ship-in-ship concept garandeert degenen die hiervoor boeken maximaal comfort en privacy. U beleeft uw cruise dan in uw luxe Aurea Spa Suite. Laat u verwennen met een Balinese massage of bezoek één van de sauna's, Turkse stoombaden en andere wellness-faciliteiten. De zogenaamde 'infinity pool' is alleen voor volwassenen waardoor u in alle rust van het zwembad kunt genieten.

Maar cruiseschip MSC Preziosa is meer dan alleen wellness of het Yacht Club gedeelte. Er is ook volop modern vermaak. Denk bijvoorbeeld aan een 4D bioscoop of een Formula 1 simulator. De discotheek is één van de mooiste op de wereldzeeën. Er zijn talloze restaurants, lounges en bars. De sportmogelijkheden zijn te veel om hier op te noemen. De MSC Preziosa is er voor gemaakt om u te laten inspannen en te laten ontspannen in een prachtigste omgevingen die u maar kunt bedenken.
Captain Cruise adviseert u het snel zelf mee te maken, dus boek snel een geweldige cruise aan boord van de MSC Preziosa.

Kenmerken


Bouwjaar
Bouwjaar van het schip: 2013
Gerenoveerd: -
Passagiers
Maximum passagiers: 4345
Dekken
Aantal dekken: 18
Aantal hutten: 1654
Technische gegevens:
Bruto tonnage: 139.072 (BRT)
Lengte: 332,9 (m)
Breedte: 38 (m)
Diepte: 8,2 (m)
Kruissnelheid: 23.7 (knopen)
Voltage: 110/220 (V)
Faciliteiten
Fitness, Spa, kapsalon: Ja
Liften: Ja
Zwembaden: 4
Restaurants: 8
Specialiteitenrestaurants: Ja
Bioscoop: Nee
Casino: Ja
Discotheek: Ja
Bemanning
Nationaliteit officieren: Italiaans
Aantal bemanningsleden: 1388
Valuta aan boord Euro / US Dollar