Cruisen met de MSC Orchestra

Cruisen met de MSC Orchestra

De MSC Orchestra is een unieke en perfecte mix van design en comfort. Dit juweel bevaart de zeeën met haar 13 dekken vol vermaakt. Zo beschikt het schip over een een fitness- / ontspanningsruimte,...

De MSC Orchestra is een unieke en perfecte mix van design en comfort. Dit juweel bevaart de zeeën met haar 13 dekken vol vermaakt. Zo beschikt het schip over een een fitness- / ontspanningsruimte, een sauna, een Turks bad, zwembaden, jacuzzi's, restaurants, pizzeria's, theaters, nachtclubs, winkels, een miniclub en een overvloed aan openbare ruimte en diensten, die aan al je behoeften en wensen voldoen.

Van het ontbijt in de ochtend tot het middernachtbuffet, er zijn verschillende eetgelegenheden beschikbaar aan boord van een MSC Cruise. Geniet van een continentaal ontbijt of laat dit bezorgen in uw passagiershut, geniet van een informele lunch in de buitenlucht bij het zwembad of neem deel aan een meer uitgebreide lunch in een van de eetzalen.
  

De hutten hebben allemaal tv, een minibar, kluisje en haardroger. Van de in totaal 1275 hutten hebben er ruim 800 een privé balkon. De buitenhutten met balkon beschikken bovendien over een Internet aansluiting.

Ook aan de kinderen is gedacht: Er is een aparte speelruimte beschikbaar met eigen zwembad en virtual reality spelletjes !

Kortom: Of u nu wilt golfen, tennissen, winkelen, voor iedereen wat wils op het prachtige veelzijdige cruiseschip Orchestra !

 

Kenmerken

Bouwjaar
Bouwjaar van het schip: 2007
Gerenoveerd: -
Passagiers
Maximum passagiers: 3223
Dekken
Aantal dekken: 18
Aantal hutten: 1275
Technische gegevens:
Bruto tonnage: 92.409 (BRT)
Lengte: 293,8 (m)
Breedte: 32,2 (m)
Diepte: 7,2 (m)
Kruissnelheid: 23 (knopen)
Voltage: 110/220 (V)
Faciliteiten
Fitness, Spa, kapsalon: Ja
Liften: Ja
Zwembaden: 2
Restaurants: 4
Specialiteitenrestaurants: Ja
Bioscoop: Nee
Casino: Ja
Discotheek: Ja
Bemanning
Nationaliteit officieren: Italiaans
Aantal bemanningsleden: 1054
Valuta aan boord Euro / US Dollar