Cruisen met de MSC Opera

Cruisen met de MSC Opera

De MSC Opera doet haar naam eer aan ; klassiek, groots en uitbundig. Een echt gevoel van grootsheid en ruimtelijkheid heerst zowel van binnen als van buiten. Haar passagiershutten, veel met eigen ...

De MSC Opera doet haar naam eer aan ; klassiek, groots en uitbundig. Een echt gevoel van grootsheid en ruimtelijkheid heerst zowel van binnen als van buiten. Haar passagiershutten, veel met eigen balkons, zijn ruim en comfortabel. De openbare ruimtes hebben een prachtige marmeren receptie en mooie open ruimtes met glazen wanden met uitzicht op de zee.

Elke dag brengt verschillende activiteiten met zich mee. Slaap lekker uit of word vroeg wakker om zo veel mogelijk uit je dag te halen. Slenter over het dek of ren op het trimbaan. Word verfrist met een duik of ontspan in de whirlpool. Ga trainen in de sportschool of probeer een aerobic les dat aan boord wordt aangeboden.Doe mee aan een potje kaarten, tafeltennis of shuffleboard of speel een partijtje tennis of volleybal.

Na het eten laat MSC  je entertainen. In de lounges is er live muziek in diverse muziekstijlen, van pianisten en strijkkwartetten tot pop, rock en "the oldies". Vele avond shows hebben een soort verbinding met het Middellandse Zeegebied zoals levendige Flamencodansers uit Spanje met historische terugblik naar het Oude Europa.

Aan boord van de MSC Opera kunt u kiezen uit verschillende hutcategorieën. U heeft de keuze uit een binnenhut, buitenhut, balkonhut of een (familie)suite. De suite is ruim en heeft een privébalkon. De familiekabine is met nadruk gemaakt voor families en bestaat uit twee verbonden hutten beide met een eigen balkon en badkamer.

Kenmerken

Bouwjaar
Bouwjaar van het schip: 2004
Gerenoveerd: 2015
Passagiers
Maximum passagiers: 2150
Dekken
Aantal dekken: 13
Aantal hutten:856
Technische gegevens:
Bruto tonnage: 65.591 (BRT)
Lengte: 274,9 (m)
Breedte: 32,0 (m)
Diepte: 6.6 (m)
Kruissnelheid: 21,1 knopen
Voltage: 110/ 220 (V)
Faciliteiten
Fitness, Spa, kapsalon: Ja
Liften: Ja
Zwembaden: 2
Restaurants: 2
Specialiteitenrestaurants: Ja
Bioscoop: Nee
Casino: Ja
Discotheek: Ja
Bemanning
Nationaliteit officierItaliaans
Aantal bemanningsleden: 728
Valuta aan boord Euro / US Dollar