Cruisen met de MSC Meraviglia

Cruisen met de MSC Meraviglia

Meraviglia betekent 'verwonderen' en is zeker van toepassing over het schip MSC Meraviglia. Zo zult u zich verwonderen over de promenade van het schip, welk over een 480 m2 groot led- plafond besc...

Meraviglia betekent 'verwonderen' en is zeker van toepassing over het schip MSC Meraviglia. Zo zult u zich verwonderen over de promenade van het schip, welk over een 480 m2 groot led- plafond beschikt. Deze laat u bijvoorbeeld de sterrenhemel zien.  Verder biedt het schip onder andere een spectaculair uitzicht op zee,  bars en restaurants en een superpretpark.

Op cruiseschip MSC Mereviglia zijn diverse á la carte restaurants aan boord. Deze serveren een heerlijke mix van verse mediterrane gerechten. De favoriet van Captain Cruise is het Eataly specialiteitenrestaurant, waar men echt Italiaans 'slow food' voor u bereidt.

Meraviglia staat voor luxe

Tijdens uw cruise zult u natuurlijk veel tijd overal aan boord doorbrengen, maar het is ook heerlijk te vertoeven in de rust van uw hut. Zeker als u een balkonhut boekt op de MSC Meraviglia, zult u volop kunnen genieten. Erg speciaal aan boord zijn de clusterhutten. Deze zijn een combinatie van 2 tot 3 hutten, voor meer comfort voor families. Er zijn ook duplex hutten met een eigen privé bubbelbad op cruiseschip MSC Meraviglia.


Het schip zal ook een van de groenste en veiligste schepen in de branche zijn. De nieuwe generatie cruiseschepen zorgt er voor dat uw cruisevakantie het milieu niet te veel belast. De MSC Meraviglia is een echt ecoschip. Het schip zal geen vloeibaar afval produceren. Het is in staat rook- en CO2-uitstoot te neutraliseren. Verder voldoet het aan alle aangescherpte richtlijnen in het kader van het milieu.

 

Kenmerken

Bouwjaar
Bouwjaar van het schip: 2017
Gerenoveerd:-
Passagiers
Maximum passagiers: 4500
Dekken
Aantal dekken: 18
Aantal hutten: 2244
Technische gegevens:
Bruto tonnage:167,600
Lengte: 315.0 (m)
Breedte: 43 (m)
Diepte: 8.2 (m)
Kruissnelheid:

22.7 knopen

 Voltage: 110/220 (V)
Faciliteiten
Fitness, Spa, kapsalon: Ja
Liften: Ja
Zwembaden: 4
Restaurants: 11
Specialiteitenrestaurants: Ja
Bioscoop: Nee
Casino: Ja
Discotheek: Ja
Bemanning
Nationaliteit officieren:Italiaans
Aantal bemanningsleden:1536
Valuta aan boord Euro / US Dollar