MSC Grandiosa

MSC Grandiosa

Voortbouwend op het succes van haar twee zusterschepen biedt MSC Grandiosa nog meer openbare ruimtes met een reeks aan geweldige innovaties. Cirque du soleil at Sea heeft 2 gloednieuwe shows exclu...

Voortbouwend op het succes van haar twee zusterschepen biedt MSC Grandiosa nog meer openbare ruimtes met een reeks aan geweldige innovaties. Cirque du soleil at Sea heeft 2 gloednieuwe shows exclusief voor MSC Grandiosa gecreëerd. Zes avonden per week zullen professionele Cirque du Soleil kunstenaars een show uitvoeren in een speciaal ontworpen Entertainment Lounge, terwijl u als gast geniet van een culinaire ontdekkingstocht tijdens de voorstelling. 

MSC Grandiosa beschikt over een promenade genaamd Galleria Grandiosa en is gevuld met boutiques en restaurants en komt s'avonds tot leven met muziek, entertainment en feesten. Het zwembadgedeelte op de MSC Grandiosa is een van de meest uitbundige op zee te vinden. De prachtige verlichting, een groot scherm en het sfeervolle design maken het hoofd zwembad na de zonsondergang nog aantrekkelijker.


MSC Gym by Technogym: uitgerust met ultramoderne Technogym cardio- en krachttrainingsapparatuur, biedt de MSC Grandiosa-sportschool een breed scala aan innovatieve fitnesscursussen en trainingsprogramma's. 

Verder beschikt het schip over geweldige entertainment aan boord waardoor u zich geen moment hoeft te vervelen. Geniet van exclusieve shows van wereldklasse, uitgevoerd in diverse lounges en de multifunctionele karaokebar, comedy club, tv-studio en bar. De jongere gasten kunnen gebruikmaken van het superpretpark en sportcentrum om overdag spelletjes te spelen en 's avonds te feesten en te dansen. En het hele gezin kan urenlang plezier beleven in het opwindende waterpark aan zee.

Kenmerken


Bouwjaar
Bouwjaar van het schip: 2019
Gerenoveerd: -
Passagiers
Maximum passagiers: 6334
Dekken
Aantal dekken: 19
Aantal hutten: 2212
Technische gegevens:
Bruto tonnage: 181.000
Lengte: 331
Breedte: 42,9
Diepte: -
Kruissnelheid: 23
Voltage: 110 / 220 (V)
Faciliteiten
Fitness, Spa, kapsalon: Ja
Liften: Ja
Zwembaden: 3
Restaurants: 12
Specialiteitenrestaurants: Ja
Bioscoop: Nee
Casino: Ja
Discotheek: Ja
Bemanning
Nationaliteit officieren: Italiaans
Aantal bemanningsleden: -
Valuta aan boord US Dollar