Cruisen met de MSC Fantasia

Cruisen met de MSC Fantasia

MSC Fantasia biedt tal van mogelijkheden voor vakantieplezier in het kwadraat z oals de Spa en Wellness van de Aurea Spa, een kinderspeelplaats met zwembad met glijbaan, een Aqua Park met 150 verl...


MSC Fantasia biedt tal van mogelijkheden voor vakantieplezier in het kwadraat zoals de Spa en Wellness van de Aurea Spa, een kinderspeelplaats met zwembad met glijbaan, een Aqua Park met 150 verlichte muzikale fonteinen, een interactieve D-bioscoop en meer spektakel!

Cruiseschip MSC Fantasia is het eerste cruiseschip van de rederij waarbij het exclusieve VIP gedeelte – de MSC Yacht Club - met recht een paradijsje in het paradijs. Zodra je aan boord van dit schip stapt, voel je het verschil dat het echte Italiaanse design kan maken in het interieur.

Italianen staan ​​bekend om l'arte di vivere - de kunst van leven en genieten van het leven. En dus ontdek je een eindeloze en leuke activiteiten aan boord. Misschien begin je met een verkwikkende yogales, volleybal, tennis of minigolf. Kom langs bij het internetcafé of de internationale bibliotheek terwijl de kinderen genieten in de miniclub van o.a. kunst, dans en spelletjes voor kinderen van alle leeftijden. 

Stap in een F1 racewagen om de spanning van snelheid te ervaren. Een Formule 1 Simulator die het rijgedrag, van 1 van de snelste auto's ter wereld, in de meest extreme situaties perfect benadert. De start, een pitstop en de vlaggen vormen samen alle ingrediënten om u het gevoel te geven mee te rijden in een echte Grand Prix. Voel uzelf een Fernado Alonso of een Kimi Raikkonen.

Meer faciliteiten:

  • Een eigen bar
  • Formule 1 simulator
  • Tiener Discotheek
  • Solarium
  • 2 Jacuzzi's
  • Een zwembad met schuifdak
  • Een eigen butlerservice
  • 4D Bioscoop

Een 4D interactieve cinemal voor een unieke belevenis. Door een megascherm en speciale koptelefoons beleeft u het bekijken van een film als nooit tevoren .

De butlerservice omvat assistentie bij de inscheping, het transport van bagage, het uitpakken van de koffers en het serveren van een Engelse ‘high tea’. Ook neemt de butler, indien gewenst, tafelreserveringen voor zijn rekening, het boeken van excursies en behandelingen in de Spa en regelt hij een privé party in de hut.

Met andere woorden, het is onmogelijk om niet te genieten op het cruiseschip MSC Fantasia!

 

Kenmerken

Bouwjaar
Bouwjaar van het schip: 2008
Gerenoveerd: -
Passagiers
Maximum passagiers: 3274
Dekken
Aantal dekken: 13
Aantal hutten: 1637
Technische gegevens:
Bruto tonnage: 133.500 (BRT)
Lengte: 333,30 (m)
Breedte: 37,92 (m)
Diepte: 7,2 (m)
Kruissnelheid: 22,55 (knopen)
Voltage: 110/220 (V)
Faciliteiten
Fitness, Spa, kapsalon: Ja
Liften: Ja
Zwembaden: 5
Restaurants: 6
Specialiteitenrestaurants: Ja
Bioscoop: Nee
Casino: Ja
Discotheek: Ja
Bemanning
Nationaliteit officieren: Italiaans
Aantal bemanningsleden: 1325
Valuta aan boord Euro/ US Dollar