Cruise met de MSC Bellissima

Cruise met de MSC Bellissima

De naam Bellissima is natuurlijk niet voor niets aan dit prachtige cruiseschip gegeven. Een schoonheid is het zeker. De MSC Bellissima biedt de nieuwste faciliteiten en voorzieningen voor cruiseli...

De naam Bellissima is natuurlijk niet voor niets aan dit prachtige cruiseschip gegeven. Een schoonheid is het zeker. De MSC Bellissima biedt de nieuwste faciliteiten en voorzieningen voor cruiseliefhebbers van alle leeftijden! Er is een nieuw tijdperk aangebroken waar hypermodern technologie, schitterend design en spectaculair entertainment centraal staan. Door de geheel nieuwe lay-out, die de interne en externe gedeeltes met elkaar verbinden, is de MSC Bellissima een ideaal cruiseschip voor ieder seizoen!

De bekende MSC Yacht Club, het exclusieve schip-in-een-schip concept, is uitgebreid. Tevens is het gehele plafond van de promenade (480 m2) van de MSC Bellissima voorzien van een megagroot LED scherm, zodat beelden van speciale gebeurtenissen, zonsopgangen- en ondergangen hierop geprojecteerd kunnen worden. Op de MSC Bellissima zijn de uitgaansgebieden verdubbeld ten opzichte van de andere MSC-klasses. Jong en oud kan zich ook vermaken in het spectaculaire pretpark en waterpark!

Heel speciaal aan boord van de MSC Bellissima zjin de nieuwe clusterhutten, bestaande uit een combinatie van 2 tot 3 hutten, voor meer comfort voor families tot wel 10 personen! Naast de familie- en superfamilie-hutten is het op de MSC Bellissima ook mogelijk te genieten van een duplex hut met een eigen privé bubbelbad.

Kenmerken

Bouwjaar
Bouwjaar van het schip: 2019
Gerenoveerd: -
Passagiers
Maximum passagiers: 4500
Dekken
Aantal dekken: 14
Aantal hutten: 2212
Technische gegevens
Bruto tonnage: 167.600 (BRT)
Lengte: 315,8 (m)
Breedte: 43,0 (m)
Diepte: 8,7 (m)
Kruissnelheid: 21,8 (knopen)
Voltage: 110/220 (V)
Faciliteiten
Fitness, Spa, kapsalon: Ja
Liften: Ja
Zwembaden: Ja
Restaurants: 10
Specialiteitenrestaurants: Ja
Bioscoop: Nee
Casino: Ja
Discotheek: Ja
Bemanning
Nationaliteit officieren:Italiaans
Aantal bemanningsleden: 1.536
Valuta aan boord Euro/ US Dollar