Cruisen met de MS Volendam

Cruisen met de MS Volendam

Cruiseschip Volendam: voor een onvergetelijke cruise ervaring! Cruiseschip Volendam heeft als hoofdthema bloemen. Deze bloemen stammen vanaf de 17e tot de 21 eeuw en komen prachtig tot uiting in d...

Cruiseschip Volendam: voor een onvergetelijke cruise ervaring!

Cruiseschip Volendam  heeft als hoofdthema bloemen. Deze bloemen stammen vanaf de 17e tot de 21 eeuw en komen prachtig tot uiting in de kunstige bloemmotieven die overal op het schip in de riante openbare ruimtes en elegante passagiershutten terugkomen. Naast de verse bloemen die overal op het schip te vinden zijn, komen de bloemen ook terug in de vorm van gebloemde stoffen en tapijten en in enorme vazen met prachtige tropische ruikers of chrysantencomposities.

Luxe en comfort

Cruiseschip Volendam is een luxueus en modern cruiseschip dat van alle gemakken voorzien Atrium op de Volendamis. Dit cruiseschip is een combinatie van klassieke en ultramoderne kenmerken. Deze speciale kenmerken zijn onder andere een alternatief restaurant, een internetcentrum, een derde trap die de ontspanningsruimten gemakkelijk toegankelijk maakt, een kinderspeelkamer en een groot aantal minisuites met veranda.

Sport en recreatie

Wilt u uw conditie op peil houden, dan bent u op dit cruiseschip aan het goede adres! Op cruiseschip de Volendam zijn vele sportfaciliteiten aanwezig, waaronder:  
  • Fitness Center
  • Basketbalveld
  • Oefentennisbaan
  • Spa en Salon
  • 2 Buitenzwembaden

 

Heerlijk dineren op cruiseschip Volendam! 

Ook aan de inwendige mens is gedacht. Wat dacht u van de Dining Room die beschikt over een eetzaal met een onberispelijke service en een uitgebreide wijnkaart. Of de Pinnacle Grill, een intieme gelegenheid waar u terecht kunt voor een stijlvol diner met verfijnde gerechten. Het Lido Restaurant biedt u een ontspannen sfeer van het ontbijt tot en met het diner en een ruime keuze verse, op bestelling bereide specialiteiten.

Cruiseschip Volendam: alle comfort en luxe tot uw beschikking

Voor een complete vakantie met alle comfort en luxe van dien, moet u op de Volendam zijn! Laat u verwennen en geniet van al het moois dat dit cruiseschip Volendam te bieden heeft.

 

Kenmerken

Bouwjaar
Bouwjaar van het schip/laatste grote renovatie:2006
Passagiers
Maximum aantal passagiers:1850
Dekken
Aantal dekken:10
Geschikt voor mindervaliden
Geschikt voor mindervaliden:redelijk
Gehandicapten hutten
Gehandicapten hutten23
Technische gegevens
Bruto Tonnage:  63.000 (BRT)
Lengte:  237,00 (m)
Breedte:  32,25 (m)
Diepte:  7,80 (m)
Kruissnelheid:  23 (knopen)
Voltage:  110/220 (V)
Faciliteiten
Liften:ja
Zwembaden:3
Aantal restaurants:3
Specialiteiten restaurants:ja
Beschrijving specialiteiten restaurants:
Pinnacle Grill Restaurant
Bioscoop:ja
Kinderfaciliteiten:ja
Beschrijving kinderfaciliteiten:
Club Hal
Casino:ja
Discotheek:nee
Bemanning
Nationaliteit officieren:Nederlandse
Aantal bemanningsleden:647