Cruisen met de MS Oosterdam

Cruisen met de MS Oosterdam

Bekijk ons cruise aanbod Cruiseschip de Oosterdam: van alle gemakken voorzien Cruiseschip Oosterdam het tweede Vista-klasse schip is gedoopt in 2003 in de haven van Rotterdam. Op dit cruise...

Bekijk ons cruise aanbod

Cruiseschip de Oosterdam: van alle gemakken voorzien


Cruiseschip Oosterdam het tweede Vista-klasse schip is gedoopt in 2003 in de haven van Rotterdam. Op dit cruiseschip van de Holland America Line vindt u veel hutten met een eigen balkon, prachtig op elkaar afgestemde lounges, bars en restaurants. Aan boord kunnen gasten 2388 worden ontvangen die meer ruimte per persoon genieten dan op welk cruiseschip dan ook. Cruiseschip Oosterdam is een schip met een prettige ambiance en intieme sfeer. Kortom vaar mee op het cruiseschip Oosterdam!

Cruiseschip Oosterdam: luxe hutten

Cruiseschip Oosterdam beschikt over een grote variatie aan hutten die zijn onder te verdelen in suites met balkon, hutten met balkon, hutten met zeezicht en de binnenhutten. Maar liefst 85% van de hutten biedt uitzicht op zee en 67% van die hutten hebben een veranda. Alle hutten zijn uitgerust met een flatscreen televisie, minibar, dvd-speler, minikluis, telefoon en radio met meerdere muziekkanalen.

Eten, drinken, entertainment en sport

Dit schip heeft meer te bieden dan alleen het prachtige uitzicht op de open zee. Hoe je je avonden en nachten ook doorbrengt, u zult u goed vermaken. Bezoek tijdens uw cruise o.a.

Verken het brede aanbod van heerlijke dineropties aan boord, uiteenlopend van een burger met friet bij de Lido pool tot de Pan-Aziatische smaken van Tamarind en het ultieme in verfijnd en luxe dineren in Pinnacle Grill.  

 Vista Lounge: Bekijk een oogverblindende Broadway-show en in een gloed van licht en kleur wordt je meteen naar een andere wereld gebracht.

Billboard onboard: Vijftig jaar aan hoog scorende hits galmen door de ruimte terwijl pianisten uw favoriete deuntjes spelen. Welkom bij Billboard Onboard. Tussen de nachtelijke sets door kunt u gerust ook een liedje zingen of met uw feitenkennis pronken door vragen op de digitale schermen te beantwoorden.

Lincoln Center StageDe tijdloze schoonheid van klassieke kamermuziek wordt in het Lincoln Center Stage aangetoond. Geniet van meerdere programma's met bekende klassieke werken en onontdekte juweeltjes uitgevoerd door uitmuntende instrumentalisten, bijna elke avond en middag.

Heerlijk ontspannen aan het Lido-zwembad: warme dagen met een prachtige zon, zwoele wind of te loungen  met een ijskoud drankje in de ene hand en een spannend boek in de andere. Geldt dit als iets doen of niets doen?

Kenmerken

Bouwjaar
Bouwjaar van het schip: 2003
Gerenoveerd: 2016
Passagiers
Maximum passagiers: 2388
Dekken
Aantal dekken:
Aantal hutten: 1014
Technische gegevens:
Bruto tonnage: 82,305
Lengte: 290
Breedte: 32
Diepte:
Kruissnelheid: 21,9
Voltage:
Faciliteiten
Fitness, Spa, kapsalon: ja
Liften: ja
Zwembaden: 2
Restaurants: 4
Specialiteitenrestaurants: 4
Bioscoop: ja
Casino: ja
Discotheek: ja
Bemanning
Nationaliteit officieren: Aziatisch
Aantal bemanningsleden: 812