Cruisen met de MS Amsterdam

Cruisen met de MS Amsterdam

Bekijk ons cruise aanbod Cruiseschip Amsterdam, veel leefruimte voor iedere passagier Ontworpen om een perfecte balans te bieden voor de ideale cruise ervaring, MS Amsterdam is groot genoeg v...

Bekijk ons cruise aanbod

 

 

Cruiseschip Amsterdam, veel leefruimte voor iedere passagier

 Ontworpen om een perfecte balans te bieden voor de ideale cruise ervaring,  MS Amsterdam is groot genoeg voor veel opwindende voorzieningen, maar toch klein genoeg om een verfijnde sfeer te bieden. Diverse activiteiten, fantastisch entertainment, luxe accommodaties en verschillende eetgelegenheden, van informele gerechten tot exclusieve gerechten, wachten op u tijdens uw cruise. Het prachtige middelgrote schip biedt een intieme ambiance. Er is veel ruimte per passagier beschikbaar, hetgeen u zult ervaren als u heerlijk over de ruime teakhouten dekken van cruiseschip Amsterdam wandelt. 

Luxe hutten op cruiseschip de Amsterdam

Goed ingerichte en comfortabele hutten in diverse categorieën treft u op het schip aan. Hieronder ook een ruime keus aan luxe hutten en suites. Een hut op de Amsterdam kan de vergelijking met een kamer in een luxe hotel met gemak aan. Heerlijke bedden, een mooie en efficiënt ingerichte badkamer, hoort allemaal bij het leven aan boord van dit prachtige Holland Amerca Line-cruiseschip.

Smaakvol cruisen in rust of actief

Een smaakvolle en klassieke inrichting met gebruik van hout en koperbeslag. Veel kunst en antiek uit de gehele wereld, maar ook vaak gebaseerd op de Nederlandse historie. In deze fijne ambiance kunt u cruisen naar uiteenlopende wereld bestemmingen.

MS Amsterdam vaart voornamelijk wereldcruises of delen daarvan.

Verder een zeer prettige en vriendelijke bediening door Indonesisch en Filipijns personeel in de restaurants en hutten. De keus uit verschillende aantrekkelijk ingerichte lounges en bars om van een show in Las Vegas-stijl te genieten of rustig een drankje te drinken bij stemmige pianomuziek.

Verbeter je computervaardigheden in de gratis Digital Workshop, of geniet van een prachtig uitzicht op het Crow's Nest. Probeer de fantastische selecties in de Winetasting Bar en de Gourmet Shop. 

Verjongen in de serene Greenhouse Spa & Salon, met inspirerend  schoonheids- en wellness behandelingen. Blijf fit door te trainen in het ultramoderne fitnesscentrum of volg een yogales. Koop fantastische artikelen in de belastingvrije winkels. 
Alles bij elkaar, is het cruisen op het cruiseschip de Amsterdam een heerlijke ervaring.

Kenmerken

Bouwjaar
Bouwjaar van het schip:2000
Passagiers
Maximum aantal passagiers:1653
Dekken
Aantal dekken:12
Technische gegevens
Bruto Tonnage:61000 (BRT)
Lengte:237.0 (m)
Breedte:32.0 (m)
Diepte:7.8 (m)
Kruissnelheid:0 (knopen)
Voltage:110 (V)
Faciliteiten
Liften:ja
Zwembaden:2
Aantal restaurants:3
Specialiteiten restaurants:nee
Bioscoop:ja
Kinderfaciliteiten:ja
Casino:ja
Discotheek:ja
Bemanning
Nationaliteit officieren:Nederlands
aantal bemanningsleden:644