Cruisen met de Majestic Princess

Cruisen met de Majestic Princess

Majestic Princess: een prinses met Chinese flair Cruiseschip Majestic Princess, het zusterschip van Royal Princess en Regal Princess, is een echt beauty met Chinese flair. U vliegt met KLM rechtst...

Majestic Princess: een prinses met Chinese flair

Cruiseschip Majestic Princess, het zusterschip van Royal Princess en Regal Princess, is een echt beauty met Chinese flair. U vliegt met KLM rechtstreeks naar haar thuishaven Shanghai. Vanuit deze havenplaats maakt de Majestic Princess wekelijks prachtige cruises naar Japan en Zuid-Korea. 

Het cruiseschip Majestic Princess behoort tot de Royal Princess-klasse met de unieke over-the-ocean Seawalk - een glazen loopbrug die uitsteekt over de zijkant van het schip. Op het zonnedek treft u tevens het grootste zwembad van de vloot. Princess Cruises benut haar buitendekken goed: heerlijk film kijken onder sterren, maar mis ook de Princess WaterColor Fantasy fountain and light show niet. Het maakt uw cruise onvergetelijk.

Cruisen met overheerlijke dinermogelijkheden!

De menu's aan boord van de Majestic Princess zijn Aziatisch georiënteerd met bekende gerechten uit China en Zuid-Oost Azië, maar ook de internationale keuken komt ruimschoots aan bod. Met zoveel geweldige restaurants zal het lastig kiezen zijn. Misschien een privé diner in het Chef's table Lumiere? Of culinair genieten in één van de twee nieuwe specialteitenrestaurants? Waar u ook dineert, smullen zult u zeker op dit prachtige cruiseschip! 

Cruisen als een VIP bij Princess Cruises

Princess Cruises introduceert aan boord van de Majestic Princess de Club Class Mini-Suites. Deze nieuw categorie biedt meer VIP-voorzieningen en exclusief dineren zoals Club Class Dining, een exclusief eetgedeelte met toegewijde bediening en uitgebreide menu-opties. Het cruiseschip heeft ook vele geschakelde hutten - ideaal voor gezinnen! Ook zijn de Owner's Suites groter dan ooit! Goed om te weten: op de Majestic Princess zijn alle buitenhutten voorzien van balkon. 

Majestic Princess: vervelen is onmogelijk!

Ja, u krijgt het nog druk aan boord van dit heerlijke cruiseschip! Met een festival aan boord waarin dans, muziek, kunst en exotische culturen samenkomen; een verscheidenheid aan internationale gastentertainers, en professionele Las-Vegas stijl shows. Al veel cruiseschepen gezien? Dit indrukwekkende atrium zal u toch verrassen en is echt de gezellige hub van het schip. Houdt u van shoppen? U hoeft niet te wachten tot u aan land bent want met de uitgebreide selectie aan designerwinkels kunt u uw slag slaan. 

Ontdek Azië met de Chinese prinses: cruiseschip Majestic Princess.

Kenmerken

Passagiers
Maximum aantal passasiers: 3560
Dekken
Aantal dekken: 19
Technische gegevens
Bruto Tonnage: 143700 (BRT)
Lengte: 330.0 (m)
Breedte: 38.4 (m)
Diepte: 8.5 (m)
Kruissnelheid: 23 (knopen)
Voltage: 110/220 (V)
Faciliteiten
Liften: ja
Zwembaden: 2
Aantal restaurants: 10
Specialiteiten restaurants: ja
Bioscoop: ja
Kinderfaciliteiten: ja
Casino: ja
Discotheek: ja
Bemanning
Nationaliteit officieren:
aantal bemanningsleden: 0