Cruisen met de Le Soleal

Cruisen met de Le Soleal

Le Soléal De Franse rederij Ponant heeft in juni 2013 dit schitterende jacht toegevoegd aan haar vloot. Het jacht Le Soléal kenmerkt zich door haar prachtige stijlvolle inrichting, in een intieme ...

Le Soléal

De Franse rederij Ponant heeft in juni 2013 dit schitterende jacht toegevoegd aan haar vloot. Het jacht Le Soléal kenmerkt zich door haar prachtige stijlvolle inrichting, in een intieme setting. Franse elegantie wordt gecombineerd met moderne elementen, je zou kunnen denken dat je verblijft in een boutique hotel. De kleuren zijn mooi rustig gehouden met vooral wit- en grijstinten in combinatie met de vele houtmaterialen die je overal aan boord terug ziet. 

Ultramodern jacht met schitterende hutten

Alle hutten aan boord hebben zeezicht, zodat iedereen heerlijk van het uitzicht kan genieten. 95% van de hutten is voorzien van balkon. Sommige hutten zijn voorzien van verbindingsdeur, ideaal voor gezinnen.

 

Gastronomie bij Ponant

Bij een Franse rederij als Ponant bent u in zeer goede handen. De Franse en internationale gastronomie aan boord is om te smullen, en deze verfijnde gerechten worden vergezeld van de beste wijnen. Dit samen met de uitmuntende service zorgt ervoor dat iedere maaltijd een feest is! Ponant Cruises hanteert Open bar, zodat uw drankjes reeds inclusief zijn.  

 

Kenmerken

Passagiers: 201-298
Aantal dekken:  6
Bouwjaar: 2013

Technische gegevens:
Kruissnelheid:   23,9 maximum
Gewicht: 10.7 kg
Lengte: 146 meter
Diepte: 4,9 meter

Faciliteiten:
Restaurants: 2
Specialiteitenrestaurants: 0
Bibliotheek: 1
Bioscopen: 0
Casino: 0
Internetcafé: 0
Fotogalerie: 0
Kinderfaciliteiten: 0
Kunstgalerij: 0
Liften: 1
Wellness: 1
Fitnessruimte:  1
Sauna: 1
Theater: 1
Wasruimte: 0
Whirlpools: 2
Winkels: 0
Zwembaden: 0
Aantal bemanningsleden: 138