Cruisen met de Le Lyrial

Cruisen met de Le Lyrial

Le Lyrial Ponant Cruises weet heel goed hoe zij haar klanten moet verwennen, en met het luxe yacht Le Lyrial is dat niet anders. Het schitterende vormgegeven schip, met de gezellige intieme sfeer ...

Le Lyrial

Ponant Cruises weet heel goed hoe zij haar klanten moet verwennen, en met het luxe yacht Le Lyrial is dat niet anders. Het schitterende vormgegeven schip, met de gezellige intieme sfeer aan boord biedt alles waar het om draait met Yacht cruises. Het schip vaart onder de Franse vlag met 122 hutten en suites voorzien van balkon. 

 
Luxe inrichting van Le Lyrial

De hedendaagse inrichting in combinatie met de spectaculaire (en vaak nieuwe) bestemmingen biedt u de ultieme cruise-ervaring. De kleuren aan boord van Le Lyrial zijn voornamelijk rustige tinten blauw en grijs. De luxe sfeer wordt versterkt door de kwaliteit van de afwerking en materialen. 

Genieten op basis van All Inclusive

Uw reis aan boord van Le Lyrial is op basis van All inclusive: volpension, Open bar met de meeste fantastische wijnen en 24 uur per dag kunt u gebruik maken van roomservice. Ook kunt u 's avonds genieten van speciale avondvoorstellingen.

Le Ponany ship deck

Kenmerken

Passagiers: 201-298
Aantal dekken:  6
Bouwjaar:  2015

Technische gegevens:
Snelheid:  14 knopen
Lengte: 142 meter
Breedte: 18 meter
Diepte: 4,7 meter

Faciliteiten:
Restaurants: 2
Specialiteitenrestaurants: 0
Bibliotheek: 1
Bioscopen: 0
Casino: 0
Internetcafé: 1
Fotogalerie: 0
Kinderfaciliteiten: 0
Kunstgalerij: 0
Liften: 1
Wellness: 1
Sauna: 1
Theater: 1
Wasruimte: 0
Whirlpools: 0
Winkels: 1
Zwembaden: 1
Aantal bemanningsleden: 138