Cruisen met Le Champlain

Cruisen met Le Champlain

Le Champlain Het luxe jachtschip Le Champlain is het eerste schip in een nieuwe serie van de rederij Ponant. Le Champlain ademt de unieke sfeer die zo typerend is voor de schepen van Ponant: een s...

Le Champlain 

Het luxe jachtschip Le Champlain is het eerste schip in een nieuwe serie van de rederij Ponant. Le Champlain ademt de unieke sfeer die zo typerend is voor de schepen van Ponant: een subtiele mix van verfijning, intimiteit en comfort. Het schip vaart onder de Franse vlag en biedt een chique ambiance, een sublieme service, innovatieve en milieuvriendelijke faciliteiten en ruime lounges die zorgen voor een unieke cruise beleving.

Luxe slapen in de mooiste hutten en suites

Le Champlain beschikt over 92 elegant ingerichte hutten, van Deluxe standaard hutten tot ruime Privilege en Owner's Suites met privé balkons.  Elke hut is van alle gemakken voorzien, waaronder minibar, satelliet TV, kluisje, douche, Franse badproducten, haardroger, badjassen, bureau, Ipod(TM) spelers, satelliet directe lijn telefoon en wifi internet toegang.

Franse gastronomie aan boord

In de Franse cultuur neemt gastronomie een belangrijke plaats in. Uiteraard vindt u dit ook terug in de twee restaurants aan boord van Le Champlain. In het restaurant op dek 3 kunt u in een ontspannen sfeer genieten van onder meer gegrild vlees, afwisselende salades en desserts. Het panoramarestaurant op dek 4 heeft een open gedeelte aan de achterzijde van het schip. Hier kunt u genieten van een saladebuffet, overheerlijke desserts en kazen. De culinaire maaltijden worden door de discrete en attente bemanning aan tafel geserveerd.

 

Ontspanning aan boord van Le Champlain

Aan boord van Le Champlain kunt u heerlijk ontspannen in de bar en lounges, in de spa en in het buitenzwembad. 's Avonds kunt u in het theater genieten van prachtige shows.