Cruisen met de L'Austral

Cruisen met de L'Austral

l'Austral L'Autral is in 2011 door Ponant Cruises gelanceerd en zorgt voor een intieme cruise-ervaring. Haar formaat maakt het ideaal om havens te bezoeken waar grote schepen niet kunnen komen. Cu...

l'Austral

L'Autral is in 2011 door Ponant Cruises gelanceerd en zorgt voor een intieme cruise-ervaring. Haar formaat maakt het ideaal om havens te bezoeken waar grote schepen niet kunnen komen.

Culinair genieten aan boord van l'Austral

l'Austral bestaat uit 6 dekken met o.a. het hoofdrestaurant Le Restaurant Gastronomique. In deze elegante dinerzaal worden de meest verfijnde Franse en Internationale gerechten geserveerd. Verder vindt u op het schip: het informele Le Grill restaurant, drie lounges voor avondentertainment, en gezellige barretjes. Uw cruise is op basis van All inclusive, waardoor uw drankjes aan boord overal inbegrepen zijn. Het theater bezoekt u voor informatieve lezingen en schitterende shows 's avonds. Het schip is ook voorzien van fitnesszaal en Spa.

Image9


  

 

Ultramoderne vloot: l'Austral, le Soleal, Le Boreal en Le Lyrial

Vier zusterscheppen, en allen even populair. Prachtige luxe yachten met 122 tot 132 hutten en suites. Ponant Cruises blijft trouw aan haar filosofie: unieke sfeer, subtiele combinatie van luxe, intimiteit en welzijn. Stap aan boord van deze chique schepen, en geniet van de ontspannen sfeer aan boord.  

 

Kenmerken

Passagiers: 201-298
Aantal dekken:  6
Bouwjaar:  2015

Technische gegevens:
Snelheid:  16 knopen
Gewicht: 10944 kg
Lengte: 142 meter
Diepte: 5 meter
Voltage: 220 volt

Faciliteiten:
Restaurants: 2
Specialiteitenrestaurants: 0
Bibliotheek: 1
Bioscopen: 0
Casino: 0
Internetcafé: 1
Fotogalerie: 1
Kinderfaciliteiten: 0
Kunstgalerij: 1
Liften: 1
Wellness:  0
Sauna: 1
Theater: 1
Wasruimte: 0
Whirlpools: 2
Winkels: 1
Zwembaden: 1
Aantal bemanningsleden: 138