Cruisen met de Insignia

Cruisen met de Insignia

Oceania's cruiseschip Insignia biedt plaats aan slecht een kleine 700 passagiers in een imposante en gracieuze omgeving. Het interieur doet denken aan een klassiek Engels landhuis met warme kleuren...

Oceania's cruiseschip Insignia biedt plaats aan slecht een kleine 700 passagiers in een imposante en gracieuze omgeving. Het interieur doet denken aan een klassiek Engels landhuis met warme kleuren en donker hout. Prachtig is het teakhouten zonnedek van de Insignia. Daar kunt u nu echt stijlvol ontspannen. Inspannen doet in de fitness, maar verder is het ontspannen geblazen, bijvoorbeeld in het zwembad, de jacuzzi, de schoonheidssalon, bij de kapper of in thalassotherapie.
Naast de Grand Dining Room zijn er nog drie eetgelegenheden. De specialiteitenrestaurants Toscana en Polo Grill en het Terrace Café met buffetten, allemaal met open zitting en zonder bijbetaling. 
De hutten zijn comfortabel en elegant ingericht waarbij gebruik is gemaakt van de beste materialen, zoals Egyptisch katoen en ganzendons. De suites hebben bovendien butlerservice. 
De sfeer aan boord van cruiseschip Oceania Insignia is informeel maar zeker stijlvol. Geniet van een cruise onder gelijkgestemden.

Kenmerken

Bouwjaar
Bouwjaar van het schip:1998
Passagiers
Maximum aantal passasiers: 824
Dekken
Aantal dekken: 9
Technische gegevens
Bruto Tonnage: 30277 (BRT)
Lengte: 181.0 (m)
Breedte: 25.0 (m)
Diepte: 6.0 (m)
Kruissnelheid: 18 (knopen)
Voltage: 110/220 (V)
Faciliteiten
Liften: ja
Zwembaden: 1
Aantal restaurants: 4
Specialiteiten restaurants: ja
Bioscoop: nee
Kinderfaciliteiten: nee
Casino: ja
Discotheek: ja
Bemanning
Nationaliteit officieren: Europees
aantal bemanningsleden: 386