Harmony of the Seas cruises

Harmony of the Seas cruises

Cruiseschip Harmony of the Seas mag u beschouwen als een medley van alle beste innovaties die rederij Royal Caribbean de afgelopen jaren heeft doorgevoerd. Misschien daarom wel de naam, “Harmony o...

Cruiseschip Harmony of the Seas mag u beschouwen als een medley van alle beste innovaties die rederij Royal Caribbean de afgelopen jaren heeft doorgevoerd. Misschien daarom wel de naam, “Harmony of the Seas”. Maar Royal Caribbean, zou Royal Caribbean niet zijn als er toch ook iets nieuws te vinden is. En dan doelen we onder andere op de 3 verschillende waterglijbanen die over het Central Park heen gaan en waarvan de derde uitmondt in een trechter.  

Harmony met verschillende 'buurten'

De Harmony of the Seas heeft net als de Oasis en Allure of the Seas ook weer verschillende buurten. Met recht 'buurten', want zegt u nu zelf: het is net een drijvende stad. Zo is er de 'Boardwalk' waar u verschillende restaurants en bars kunt vinden zoals de Boardwalk Dog House, Johnny Rockets, een Tequila Bar en Starbucks. U kunt hier bijvoorbeeld ook ringwerpen in een speelhal. 

In het 'Central Park' van de Harmony of the Seas waant u zich in een park, met echte bomen en planten en heerlijke restaurants zoals Giovanni's Table en Chops Grille. 
In 'Entertainment Place' kunt u naar hartelust genieten van shows en optredens, hier vindt u namelijk het theater, de Jazz on 4-club, de comedy club en kunt u schaatsen (of schaatsshows bijwonen).
 
Alsof het nog niet genoeg is, kunt u ook 'gewoon' winkelen op de 'Royal Promenade' tijdens uw cruise. Verder hier vindt u hier onder andere ook de Rising Tide Bar, waar u in een bar zit die 3 verdiepingen kan dalen en stijgen en de Bionic Bar, een bar, waar u geserveerd kan worden door robot-barkeepers. 

De overige 3 buurten zijn de 'Kid's Avenue', de 'H2O Zone' en de 'Vitality at Sea Spa and Fitness'. Buurten waar respectievelijk uw kinderen met leeftijdsgenoten terecht kunnen, waar u kunt sporten zoals basketbal, minigolf, surfen, wandklimmen kunt beoefenen en waar u heerlijk kunt relaxen en genieten van een welverdiende massage na al die inspanning. 

U begrijpt het al, niet alleen uw kinderen, maar ook u heeft tijd tekort om alles te zien en te beleven op uw cruisevakantie met de Harmony of the Seas.

Accommodaties Harmony of the Seas

Een groot pluspunt van de accommodaties op de Harmony of the Seas, zijn de nieuwe 15 studio cabins, speciaal voor alleenreizenden. Ook zijn de binnenhutten met 'virtuele balkons' weer terug. U heeft een binnenhut, maar waant zich in een balkonhut door de wand die de buitenbeelden van dat moment vertonen. Als u kiest voor een buitenhut of een balkonhut, dan heeft u keuze genoeg, want u kunt kiezen uit een balkon met uitzicht op de Boardwalk, Central Park, de Royal Promenade, maar natuurlijk ook op de zee.

Op cruiseschip Harmony of the Seas heeft u tevens de mogelijkheid om familiehutten te boeken. Deze zijn net even wat ruimer dan de gewone hutten. De grootste familiehut is de 'Presidential Family Suite’ met balkon... u kunt hier met maar liefst 14(!) personen in terecht. Daarnaast heeft de Harmony of the Seas 7 verschillende suite-categorieën. Enkelen hiervan zijn de Junior, Grand en Owner Suite. Wilt u luxer dan luxe, dan kunt u o.a. een Aqua Theater Suite boeken, met een perfect zicht op het Aqua Theater, of bijvoorbeeld de Royal Loft Suite, welke uit 2 verdiepingen bestaat! Ja, bij Royal Caribbean International weten ze hoe ze u verwennen moeten op uw cruisevakantie en dat bewijzen ze weer op de Harmony of the Seas.

Dineren in harmonie

De Harmony of the Seas heeft 10 restaurants waar u zonder toeslag kunt gaan dineren, waaronder de American Icon Grill, (een restaurant naar Amerikaanse stijl), The Grande (waar het elke avond een 'formele' avond is), Sorrento's Pizzeria, Boardwalk Dog House (eet naar hartelust hotdogs), Windjammer Marketplace (een buffet restaurant met een keur aan keuzes) of het Vitality Cafe, waar u verse salades, wraps en smoothies kunt halen. Er zijn ook een 8-tal specialiteiten restaurants waar u iets bij moet betalen, zoals Johnny Rockets, Chops Grille, Sabor Taqueria (een mexicaans restaurant), of eet heerlijke, vers bereide sushi in Izumi Hibachi & Sushi.

Gaat u ook met ons mee op ontdekkingsreis met cruiseschip Harmony of the Seas?

Kenmerken

Passagiers
Maximum aantal passasiers: 5479
Dekken
Aantal dekken: 16
Technische gegevens
Bruto Tonnage: 226000 (BRT)
Lengte: 363.0 (m)
Breedte: 47.0 (m)
Diepte: 9.0 (m)
Kruissnelheid: 23 (knopen)
Voltage: 110/220 (V)
Faciliteiten
Liften: ja
Zwembaden: 4
Aantal restaurants: 20
Specialiteiten restaurants: ja
Bioscoop: nee
Kinderfaciliteiten: ja
Casino: ja
Discotheek: ja
Bemanning
Nationaliteit officieren:
aantal bemanningsleden: 2100