Cruisen met de Disney Wonder

Cruisen met de Disney Wonder

Disney Wonder, een wonderschoon cruiseschip Dat de wonderen de wereld nog niet uit zijn bewijst het cruiseschip de Disney Wonder. Stelt u zich eens een plek voor waar gezinnen tot elkaar komen. Wa...

Disney Wonder, een wonderschoon cruiseschip

Dat de wonderen de wereld nog niet uit zijn bewijst het cruiseschip de Disney Wonder. Stelt u zich eens een plek voor waar gezinnen tot elkaar komen. Waar de kinderen zich onderdompelen in een fantasierijke Disney-wereld en waar volwassenen genieten van alles om hun heen. Het cruiseschip Disney Wonder is bekend om zijn klassiek design, innovatieve details en uitbundig entertainment. Ontzettend leuk voor kinderen, maar ook volwassen genieten volop. Ervaar elk uur van dag de Disney wonderwereld bij Disney Cruise Line!

Het personeel aan boord van de Dis
ney Wonder komt voornamelijk uit Amerika is uiterst vriendelijk. Zij doen er echt alles aan om uw cruisevakantie onvergetelijk te maken. Aan boord heerst een relaxte sfeer en alles is heel informeel. Daarom hoeft u zich over kleding niet druk te maken, iedereen draagt waar hij of zij zich fijn in voelt. In de restaurants wordt ’s avonds echter nette kleding op prijs gesteld.

 

De verschillende hutten van de Disney Wonder

Vanzelfsprekend is aan boord alles perfect geregeld voor een cruisevakantie met de hele familie. De hutten zijn modern en comfortabel. Er zijn zowel knusse hutten voor 2 personen als ruime familie suites. CaptainCruise adviseert u te kiezen voor een Verandah hut. Een eigen balkon aan boord van een cruiseschip geeft u echt ongelooflijk veel plezier en meerwaarde.


Disney Wonder Onboard Fun


Dromen gaan in vervulling aan boord van de Disney Cruiseschepen en niet alleen de dromen van kinderen! Op elk moment van de dag kunt u persoonlijke en onverwachte ontmoetingen hebben met Minnie, Mickey, Pluto en Donald Duck! Aan boord zijn talrijke shows en musicals, zoals Frozen, een Broadway kaliber musical.
Maar liefst 3 zwembaden aan boord van de Wonder, maar ook 3 verschillende kidsclubs. U zult verbaast zijn over de faciliteiten en de unieke Disney Magie aan boord van de Disney Wonder.
Een heus paradijs voor volwassen en kinderen.

Lounges, nachtclubs en bars


Dankzij diverse lounges en nachtclubs hoeft u zich, nadat ’s avonds de shows is afgelopen zeker niet te vervelen. Er zijn er thema-avonden en live music in een aantal bars. De Deck Party’s zijn zeer populair. Dansen en zingen onder de sterren, volop romantiek tot in de late uurtjes.
Als de kleine gasten aan boord van de Disney Wonder naar bed gaan kunnen de volwassen de dansvloer op en heerlijke Margarita drinken.

 

Disney ’s Fitness en Wellness


Het is eenvoudig om fit te blijven aan boord van de Disney Wonder. Er is een full service fitness center met prachtig uitzicht over zee. Ook deelname aan groepslessen is ‘free of extra charge’.
In de Wide World of Sport area kunt u vele sporten beoefenen in de zuivere zeelucht. Daarna kunt volledig tot rust komen in de Spa. Kies een massagebehandeling (tegen betaling) die bij u past zodat u uw lichaam en geest stressvrij wordt. 

Kenmerken Disney Wonder


Categorie 4 sterren 
Size Medium Resort Ship
Bruto register ton 83.000
Lengte 294 meter
Bouwjaar 1999
Scheepswerf Fincantieri Italie
Registratie Bahama’s
Aantal decks 11
Aantal Crew 945
Max. aantal passagiers 1754
Hutten 877
Hutten rolstoel geschikt  Rolstoel geschiktheid schip 
Voltage 110 volts
Liften ja
Casino  ja
Zwembaden 3
Valuta aan boord US Dollar
Kinderfaciliteiten Veel
Bijzonderheden Geschikt voor Disney fans