Cruiseschip Disney Magic - Cruise Captain

Cruiseschip Disney Magic - Cruise Captain

Cruiseschip Disney Magic De Disney Magic is een modern cruiseschip met 877 hutten. Aan boord is alles in ‘Disney style’. Een paradijs voor kinderen, maar zeker ook voor volwassen! Ervaar 24 uur pe...

Cruiseschip Disney Magic

De Disney Magic is een modern cruiseschip met 877 hutten. Aan boord is alles in ‘Disney style’.
Een paradijs voor kinderen, maar zeker ook voor volwassen! Ervaar 24 uur per dag de Disney magie aan boord van de Disney Magic van Disney Cruise Line .

De Amerikaanse crew aan boord van Disney Magic is zeer vriendelijk. Zij doen er echt alles aan om u een onvergetelijke cruisevakantie te bieden. De sfeer is relaxed en informeel. Over kleding hoeft u zich niet druk te maken, u draagt waar u zich fijn in voelt. In sommige restaurants wordt echter nette kleding wel op prijs gesteld.

 

De hutten aan boord van de Disney Magic

Aan boord is alles perfect geregeld voor een cruisevakantie met het hele familie. De hutten zijn modern en comfortabel en hebben een capaciteit voor minimaal drie personen. Natuurlijk zijn er ook vierpersoonshutten. Er zijn zelf suites die geschikt zijn voor zeven personen! De inrichting en het design garanderen een zeer comfortabel verblijf aan boord van de Disney Magic.

 

Activiteiten en entertainment

Aan boord van de Disney cruiseschepen gaan (kinder)dromen in vervulling. Op elk moment van de dag ontmoet u Mickey, Minnie, Pluto en Donald Duck persoonlijk! De talrijke shows en musicals zijn minimaal even goed en spectaculair als in de beroemde Disneyparken in Amerika en Parijs. Laat u aan boord betoveren door de unieke Disney Magie. Natuurlijk is het een paradijs voor kinderen, maar volwassen genieten ook volop.

Overdag is er voor elke leeftijdscategorie iets te beleven. 3 zwembaden, veel vertier, maar tevens zijn er rustige plekjes te vinden voor een goed boek met een heerlijke cappuccino.  Dankzij diverse pubs en lounges hoeft u zich ’s avonds na de shows zeker niet te vervelen. Bovendien zijn er vaak thema avonden en bars met live music aan boord van de Disney Magic. Dus als de kleine gasten naar bed gaan kunnen de volwassen heerlijk cocktails drinken en de dansvloer opzoeken.   

 

Disney’s Wellness en Fitness

Een volledig dek is van voor tot achter ingeruimd voor sportliefhebbers en wellness lovers. Basketballen, peddleboard, voetbal, tafeltennis en nog veel meer. Heel veel is mogelijk op het speciale sports & Wellness dek op de Disney Magic. In de goed geoutilleerde gym kunt u uw conditie op peil houden. In het uitgebreide wellness en spa centrum, kunt u talloze behandelingen* en massages* ondergaan. (*niet inbegrepen in de cruiseprijs)

 

Kenmerken Disney Magic

Bouwjaar: 1998

Passagiers:  2700

Aantal dekken: 11

Technische gegevens:

Bruto tonnage: 83.000 (BRT)

Lengte: 294 m

Kruissnelheid: 22 (knopen)

Faciliteiten:

Liften: ja

Zwembaden: 3

Restaurants: 7

Bioscoop: ja, open air

Kinderfaciliteiten:  Veel! 

Beschrijving Kinderfaciliteiten:

It's a small world, voor de kleinste

Disney's Oceaneers Club 3 tot 12 jaar

The Edge 12 t/m 14 jaar

The Vibe 14 t/m 17 jaar

Casino: nee

Discotheek: ja

Bemanning:

Nationaliteit bemanning: Amerikaanse

Aantal bemanningsleden: 950