Cruisen met de Disney Fantasy

Cruisen met de Disney Fantasy

Cruiseschip Disney Fantasy Aan boord van de Disney Fantasy treft u een heus Disney Paradijs. Het cruiseschip is gebouwd in 2012 en is maar liefst 40 procent groter dan de eerste twee Disney schepe...

Cruiseschip Disney Fantasy

  

Aan boord van de Disney Fantasy treft u een heus Disney Paradijs. Het cruiseschip is gebouwd in 2012 en is maar liefst 40 procent groter dan de eerste twee Disney schepen; de Wonder en de Magic. Disney Fantasy is ideaal voor families met kinderen en/of kleinkinderen! Ervaar de hele dag door de betoverende Disneyworld aan boord van de Disney Fantasy van Disney Cruise Line.

Het cruiseschip is gebouwd met een knipoog naar de ‘art deco’ stoomschepen uit de jaren 30. Klassiek en toch modern, sfeervol en comfortabel.  De crew aan boord van Dis
ney Fantasy is zeer vriendelijk, zoals je van een Amerikaanse rederij mag verwachten.  Het personeel zijn zelf de grootste Disneyfans en doen er echt alles aan om u een onvergetelijke cruisevakantie te laten beleven. De sfeer aan boord is erg relaxed en informeel. Over kleding hoeft u zich niet druk te maken, u draagt waar u zich fijn in voelt. In sommige restaurants wordt echter nette kleding wel op prijs gesteld.

De mooie hutten van de Disney Fantasy

Aan boord is alles perfect geregeld voor een cruisevakantie met het hele familie. Er zijn maar liefst 9 type hutten en suites. De binnenhutten beschikken over een virtueel video-raam, dat u het gevoel geeft in een buitenhut te verblijven. Alle hutten zijn modern en comfortabel en hebben een capaciteit voor minimaal 3 passagiers. Vanzelfsprekend zijn er ook vierpersoonshutten. De Disney Fantasy beschikt zelfs over suites die geschikt zijn tot 7 personen! De slimme inrichting garandeert maximaal gebruik van elke vierkante meter. Het design is stijlvol en comfortabel. Passagiers komen niets te kort aan boord van de Fantasy.

Het beroemde entertainment van Disney 

Live shows worden gepresenteerd in het Walt Disney Theater met maar liefst 1340 stoelen.  Aan boord van de Disney cruiseschepen gaan (kinder)dromen in vervulling. Houdt uw camera in de aanslag want  op elk moment van de dag kunt u Mickey, Pluto, Minnie, en Donald Duck tegen het lijf lopen. De talrijke shows en musicals zijn minimaal even goed en spectaculair als in de beroemde Disneyparken in Amerika en Parijs. Tijdens de Pirate Night gaan alle trossen los; met speciale licht en visuele effecten. Het feest sluit af met spectaculair vuurwerk.  Laat u aan boord betoveren door de unieke Disney Magie. Natuurlijk is het een paradijs voor kinderen, maar volwassenen genieten ook volop aan boord van de Disney Fantasy.

Overdag is er voor elke leeftijdscategorie iets te beleven. Drie zwembaden, veel vertier, maar tevens zijn er rustige plekjes te vinden voor een goed boek met een heerlijke cappuccino.
Dankzij diverse pubs en lounges zoals Pink Champagne Bar, de Skyline Bar en Waves Bar hoeft u zich ’s avonds na de shows geen moment  te vervelen. Bovendien zijn er vaak thema avonden en bars met live music aan boord van de Disney Fantasy. Dus als de kleine gasten op bed liggen kunnen de vaders en moeders heerlijk een gin-tonic drinken en de dansvloer opzoeken!

Spa en Fitness

De Senses Spa & Salon heeft 17 relaxkamers met privé balkon. Er zijn regendouches, stoombaden en hydrotherapie voor totale ontspanning.  Tieners kunnen speciale maatwerk behandelingen ondergaan in hun eigen ‘chill out zone.   Aan boord van de Disney Fantasy is werkelijk niets te gek. Meer informatie? Bel met onze cruise-experts via 088 501 8 501.