Crystal Serenity

Crystal Serenity

Crystal Serenity De Crystal Serenity is het iets grotere en iets jongere zusje van het cruiseschip de Crystal Symphony. Aan boord van de Crystal cruiseschepen kunt u excellente service verwachten ...

Crystal Serenity

 

De Crystal Serenity is het iets grotere en iets jongere zusje van het cruiseschip de Crystal Symphony.

Aan boord van de Crystal cruiseschepen kunt u excellente service verwachten van de hoofdzakelijk Europese crew. Zij hebben zonder uitzondering een zeer gedegen opleiding met succes doorlopen en zullen alles in het werk stellen om de passagiers in de watten te leggen.

 

Een culinaire wereldreis met Crystal Cruises

 

Het stijlvolle mainrestaurant voert een uitgebreide kaart die dagelijks wisselt. Daarnaast zijn er 2 specialiteiten restaurants aan boord. Het Italiaanse restaurant Prego, met heerlijke truffelgerechten, verse pasta’s en een variëteit aan verschillende romige risotto ’s.

Het Aziatische restaurant Silk Road met zijn uitermate populaire Sushi Bar (vooraf reserveren) staat onder supervisie van de beroemde Japanse master chef Nobu Matsuhisa.

Hij creëert speciaal voor Crystal Cruises de mooiste gerechten en komt regelmatig aan boord van het cruiseschip om het torenhoge niveau in stand te houden.

 

De Serenity, een klein cruiseschip met veel faciliteiten

 

Er is aan boord maar plaats voor 1070 passagiers en toch beschikt het schip over zeer veel faciliteiten. Twee zwembaden en 2 whirlpools. Drie restaurants en drie bars. Uitgebreide Spa in Feng Shui stijl met sauna en stoombad. Maar buiten dat alles, is het de weldadige ruimte aan boord, die vele passagiers als eerste noemen als gewaardeerd kenmerk van Crystal Cruises.

 

Activiteiten aan boord van de Crystal Serenity

 

Er zijn veel activiteiten aan boord en toch ervaart u elke dag de heerlijke rustige en kalme sfeer aan boord. Geen schreeuwerige muziek. De passagiers gedragen zich zonder uitzondering respectvol tegenover elkaar en tegenover de crew. Kinderen zijn een zeldzaamheid aan boord en luidruchtige spelletjes zijn uit den boze.

Wat past wel bij Crystal Cruises; er worden lezingen gehouden door gastsprekers die soms beroemd zijn. De onderwerpen lopen uiteen van politiek, kunst, bestemmingen tot geschiedenis.

Muzikanten van wereldklasse cruisen heel graag mee en onderhouden u met prachtige muziek variërend van Big Band tot Blues. In het theater Broadway musicals met glaszuivere stemmen. Maar als u geen zin heeft in entertainment; aan boord van het cruiseschip Crystal Serenity zijn alle activiteiten ook heel makkelijk te ontlopen..

 

Staterooms met alle mogelijke voorzieningen

 

Veel van de staterooms beschikken over een balkon. Heerlijk voor een rustig ontbijt, bijvoorbeeld. De bedden zijn heerlijk zacht en van topkwaliteit. De inrichting straalt rust uit, veel natuurlijke materialen in rustige lichte tinten. Een grote flatscreen, een goed gevulde minibar, prettige verlichting, een fluisterstille goed regelbare airco, een ruime badkamer.

Kortom alles wat wenselijk is, treft u aan in de staterooms van de Crystal Serenity.

 

Kenmerken van cruiseschip Crystal Serenity
Bouwjaar:
Aantal sterren:
Maximum aantal passagiers:
2000
5/6
1070
Dekken
Aantal dekken:9
Technische gegevens
Bruto Tonnage:68870 (BRT)
Lengte:250 (m)
Breedte:32,3 (m)
Diepte:7.6 (m)
Kruissnelheid:
Maximale snelheid:
21 knopen
23 knopen
Voltage:110/220 (V)
Faciliteiten
Liften:
Sauna:
ja
ja
Theater:
Wasserette:
Zwembaden:
Whirpool:
ja
ja
2
2
Aantal restaurants:3
Specialiteiten restaurants:
Beauty salon
Bibliotheek
ja
ja
ja
Bioscoop:ja
Casino:ja
Discotheek:
Internetcafé:
Fotograaf en galerij:
Kapsalon Damen en Heren
Kindvriendelijkheid:
Kindfaciliteiten:
ja
ja
ja
ja
matig
weinig
Bemanning
Nationaliteit officieren:


Nationaliteit crew:
Europese kapitein met internationaal officieren
Internationaal, 40 nationaliteiten aan boord
Totaal aantal crew:655