Crystal Esprit

Crystal Esprit

Crystal Esprit Het cruiseschip Crystal Esprit is het fonkelnieuwe paradepaardje van Crystal Cruises (bouwjaar 2015). Op dit zeer luxueuze jacht kunnen slechts 62 passagiers aanmonsteren. Maar lief...

Crystal Esprit

  

Het cruiseschip Crystal Esprit is het fonkelnieuwe paradepaardje van Crystal Cruises (bouwjaar 2015).  Op dit zeer luxueuze jacht kunnen slechts 62 passagiers aanmonsteren. Maar liefst 91 bemanningsleden (!) staan garant voor een ongekend hoog service niveau. Omdat het cruiseschip zo klein is, kan het op plekken komen waar alle andere cruiseschepen aan voorbij moeten varen. Passagiers die op zoek zijn naar een zeer persoonlijke en unieke cruisevakantie, zullen aan boord van de Crystal Esprit de tijd van hun leven beleven.

 

Avontuurlijke cruisevakantie

 

Crystal Esprit herbergt aan boord onder andere vier zodiacs. Deze rubberboten met buitenboordmotor brengen u onder vakkundige begeleiding op zeer afgelegen en unieke plaatsen. De zodiacs kunnen door prachtige natuurgebieden en lagunes varen. Ook wordt er regelmatig stroomopwaarts een rivier opgevaren. U bezoekt kleine nederzettingen en ongerepte natuur.

Daarnaast is er een mini­jacht aan boord. Speciaal voor passagiers die iets comfortabeler een avonturen­excursie willen beleven. Echte dear devils stappen in de mini onderzeeër, die ook tot de ‘standaard uitrusting’ behoort van de Crystal Esprit! Liefhebbers van snelheid, springen op 1 van de jetski’s. Vanzelfsprekend beschikt dit luxe cruiseschip ook over normale watersport faciliteiten zoals kajaks en ruim voldoende duik­- en snorkeluitrusting.

 

Luxe en rust aan de boord van de Crystal Esprit

 

Ondanks het avontuurlijke karakter en de bijzondere activiteiten/excursies heerst er aan boord van een heerlijke rustige en relaxte sfeer. Een cruiseschip als de Esprit heeft een grote aantrekkingskracht op bijzondere mensen uit de gehele wereld. De passagiers zijn vaak interessante persoonlijkheden en hebben veel reiservaring.Aan luxe en comfort komt niemand iets te kort. Grote suites met queensize bedden en walk­in closets. Moderne badkamers met dubbele wastafels en een regendouche.

In bar ‘The Cove’ treffen passagiers elkaar voor een cocktail of een goed glas wijn. Dineren in ‘The Yacht Club’ is een feest met topgerechten die niet zouden misstaan op de menukaart van een Michelin sterren restaurant. Dit alles maakt een cruisevakantie met Crystal tot een onvergetelijke ervaring!

 

Kenmerken van cruiseschip Crystal Esprit
Bouwjaar:
Maximum aantal passasiers:
2015
62
Dekken
Aantal dekken:4
Technische gegevens
Bruto Tonnage:3000 (BRT)
Lengte:85 (m)
Diepte:3 (m)
Kruissnelheid:12 (knopen)
Voltage:110/220 (V)
Faciliteiten
Liften:nee
Zwembad:ja
Aantal restaurants:4
Bioscoop:nee
Kindervriendelijk:nee
Casino:ja
Discotheek:
Beautysalon:
Bibliotheek:
Fitness ruimte:
Internetcafé:
Kapsalon:
Sauna:
Theater:
Wasserette:
Whirlpool:
Winkels:
Wifi:
nee
ja
nee
ja
nee
nee
nee
nee
ja
ja
nee
ja
Bemanning
Nationaliteit officieren:
Nationaliteit crew:
Internationaal
Internationaal
Totaal aantal crew:91