Welkom aan boord van  de Costa Venezia

Welkom aan boord van de Costa Venezia

Het nieuwe cruiseschip van Costa Cruises, Costa Venezia, is op 8 maart 2019 begonnen aan haar eerste afvaart. Het wordt het eerste schip van de Italiaanse cruisemaatschappij dat speciaal is gebouw...

Het nieuwe cruiseschip van Costa Cruises, Costa Venezia, is op 8 maart 2019 begonnen aan haar eerste afvaart. Het wordt het eerste schip van de Italiaanse cruisemaatschappij dat speciaal is gebouwd en ontworpen voor de Chinese markt.

Altijd al carnaval willen vieren in Venetië? Dan kunt u uw hart ophalen aan boord van Costa Venezia. Het design van het schip zal speciaal in het teken staan van de stad Venetië.  Gasten zullen genieten en kunnen deelnemen aan een bijzondere versie van het Carnaval van Venetië, het beroemde festival van de stad, bekend om zijn excentrieke maskers en klassieke sferen.

Uiteraard is het 20 dekken tellend schip van alle gemakken voorzien zoals, ruime hutten, uitgebreid entertainment, een spectaculair Aquapark met glijbanen, vele restaurant mogelijkheden, bars en geweldige winkels met luxe producten. Geniet van de Spa met uitzicht over zee en relax terwijl u heerlijk behandeld wordt, door vakkundige specialisten.

Na het dineren een bezoek aan het theater of een gokje wagen in het enorme casino! Alles is mogelijk aan boord van Costa Venezia.