Cruiseschip Carnival Vista

Cruiseschip Carnival Vista

Bekijk ons cruise aanbod Carnival Vista is gebouwd voor een onvergetelijke reis op zee! Vanwege de vele faciliteiten in de open lucht zoals Havana Bar & Pool, SkyRide en Seafood Shack wor...

Bekijk ons cruise aanbod

Carnival Vista is gebouwd voor een onvergetelijke reis op zee! Vanwege de vele faciliteiten in de open lucht zoals Havana Bar & Pool, SkyRide en Seafood Shack wordt er vooral buiten geleefd aan boord. 

Aan boord vindt u het ‘Carnival Multiplex’, waar u kunt genieten in twee grote bioscopen. Een 3-dekken hoge IMAX theater, waar u kunt kijken naar de nieuwste bioscoopfilms. Het andere theater is het Thrill Theater; een bioscoop waar u de films wel heel intens beleeft; de films worden vertoond in 3D en de stoelen bewegen met de film mee.

Op de Carnival Vista is ook gedacht aan alle waaghalzen in de SportSquare. Zo is er de ‘SkyRide’, waar u in een ligfiets hoog boven het water het parcour rond gaat. Of wat dacht u van de ‘SkyCourse’ een touwenparcour waar u-weliswaar vastgelijnd- hoog boven het cruiseschip uw zenuwen onder controle moeten zien te houden. Wel stiekem genieten van het fantastische uitzicht hoor!

Kenmerken

Bouwjaar
Bouwjaar van het schip: 2016
Gerenoveerd:
Passagiers
Maximum passagiers: 3934
Dekken
Aantal dekken: 15
Aantal hutten: 1968
Technische gegevens
Bruto tonnage: 133.500 (BRT)
Lengte: 321,0 (m)
Breedte: 37,0 (m)
Diepte: 8,2 (m)
Kruissnelheid: 18 (knopen)
Voltage: 110 (V)
Faciliteiten
Fitness, Spa, kapsalon: Ja
Liften: Ja
Zwembaden: 2
Restaurants: 6
Specialiteitenrestaurants: Ja
Bioscoop: Ja
Casino: Ja
Discotheek: Ja
Bemanning
Nationaliteit officieren: Italiaans
Aantal bemanningsleden: 1450
Valuta aan boord US Dollar