Cruisen met de Carnival Sunshine

Cruisen met de Carnival Sunshine

Bekijk ons cruise aanbod De Carnival Sunshine is 2013 omgebouwd tot een echt funschip zoals Carnival Cruise Line bekend staat. Voor deze grote transformatie bevaarde het schip de zeeën onder de na...

Bekijk ons cruise aanbod 

De Carnival Sunshine is 2013 omgebouwd tot een echt funschip zoals  Carnival Cruise Line bekend staat. Voor deze grote transformatie bevaarde het schip de zeeën onder de naam Carnival Destiny. Eigenlijk is het een heel nieuw schip geworden. Er zijn nieuwe hutten toegevoegd en er is  vooral meer dekruimte is er gecreëerd. 

De grote restaurants zijn er nog wel, maar de nadruk ligt nu meer op verschillende knusse plekjes om wat intiemer uit eten te gaan. En dat kan in een luxe restaurant maar ook in bijvoorbeeld Guy's Burger Joint of in het Mexicaanse Bluelaguana Cantina. Verder zijn er maar liefst 9 lounges en bars. Voor ieder wat wils aan boord van de Carnival Sunshine.

De jeugd komt niks te kort op de Carnival Sunshine. De spectaculaire Twister glijbaan wordt door kinderen veelvuldig gebruikt, maar ook menig volwassene laat zich door deze kleurrijke attractie verleiden. Natuurlijk is er aan boord ook plaats gemaakt voor Waterworks, een spetterzone voor kleine kinderen. 

Zijn de kinderen lekker aan het spelen? Geniet zelf dan van de uitmuntende Spa Cloud 9. Dit heerlijke wellnesscentrum met vele faciliteiten is een aanrader voor wie verwend wil worden. U kunt dan ook een speciale Spa-hut boeken aan boord van de Carnival Sunshine.

Kenmerken

Bouwjaar
Bouwjaar van het schip: 1996
Gerenoveerd: 2016
Passagiers
Maximum passagiers: 3002
Dekken
Aantal dekken: 14
Aantal hutten: 1458
Technische gegevens
Bruto tonnage: 102.853 (BRT)
Lengte: 272,0 (m)
Breedte: 35,3 (m)
Diepte: 8,2 (m)
Kruissnelheid: 21 (knopen)
Voltage: 110/220 (V)
Faciliteiten
Fitness, Spa, kapsalon: Ja
Liften: Ja
Zwembaden: 3
Restaurants: 6
Specialiteitenrestaurants: Ja
Bioscoop: Nee
Casino: Ja
Discotheek: Ja
Bemanning
Nationaliteit officieren: Italiaans
Aantal bemanningsleden: 1150
Valuta aan boord US Dollar