Carnival Sunrise

Carnival Sunrise

Bekijk ons cruise aanbod Na een bezoek aan het droogdok in maart 2019 keert de oude Carnival Triumph terug als de nieuwe Carnival Sunrise! Dat betekent plezier voor het hele gezin vanaf april...

Bekijk ons cruise aanbod

Na een bezoek aan het droogdok in maart 2019 keert de oude Carnival Triumph terug als de nieuwe Carnival Sunrise! Dat betekent plezier voor het hele gezin vanaf april 2019. Er zijn enkele van de nieuwste eetgelegenheden, bars en sportgelegenheden toegevoegd aan het schip waardoor deze transformatie het de zonnige naam "Sunrise" heeft opgeleverd. 

Dit schip zal in principe drie thuishavens hebben ( Norfolk, Fort Lauderdale en New York), vaar vanuit een van deze havens naar het Caribisch gebied maar hou ook je ogen open voor bijzondere bestemmingen zoals o.a. Bermuda, Canada en het Panama kanaal. 

Uw droomcruise is niet compleet zonder een comfortabel thuis tijdens de reis. Aan boord van de Carnival Sunrise kunt u uit diverse hutcategorieën kiezen. Verblijf in een binnen-, buiten- of balkonhut of geniet van de voordelen van een spahut. Nog luxer? Kies dan voor een van de suites aan boord. U kunt 24 uur per dag roomservice bestellen om zo samen van een heerlijke maaltijd te kunnen genieten.

Kenmerken

Bouwjaar
Bouwjaar van het schip: 1999
Gerenoveerd: 2019
Passagiers
Maximum passagiers: 3873
Dekken
Aantal dekken: 13
Aantal hutten: 1492
Technische gegevens
Bruto tonnage: 101.509 (BRT)
Lengte: 272,2 (m)
Breedte: 35,3 (m)
Diepte: 8,2 (m)
Kruissnelheid: 22,5 (knopen)
Voltage: 110/220 (V)
Faciliteiten
Fitness, Spa, kapsalon: Ja
Liften: Ja
Zwembaden: 2
Restaurants: 2
Specialiteitenrestaurants: 5
Bioscoop: Nee
Casino: Ja
Discotheek: Ja
Bemanning
Nationaliteit officieren: Italiaans
Aantal bemanningsleden: 1108
Valuta aan boord US Dollar