Cruisen met de Carnival Spirit

Cruisen met de Carnival Spirit

Een cruise aan boord van de Carnival Spirit zal je vakantie nog meer verrijken tot die onvergetelijke reis waar je altijd aan terug zal denken. Je bevind je op een schip met een lengte van bijna 3...

Een cruise aan boord van de Carnival Spirit zal je vakantie nog meer verrijken tot die onvergetelijke reis waar je altijd aan terug zal denken. Je bevind je op een schip met een lengte van bijna 3 voetbalvelden en 12 dekken hoog vol met dingen te zien, te proeven en te proberen. Of u nu op zoek bent naar een actieve vakantie of wilt "bijtanken" u kunt het soort vakantie vieren dat u maar wilt aan boord van de Carnival Spirit. 

De kinderen worden vermaakt in een van de 3 verschillende leeftijdgebonden programma's waardoor ze voldoende keuze hebben aan activiteiten en vriendjes van dezelfde leeftijd kunnen maken. 

Als je op zoek bent naar een leuk nachtleven dan zal dit schip je zeker niet teleurstellen. Carnival Spirit heeft meer dan 6 bars en lounges om uit te kiezen met allerlei soorten spellen, shows en entertainment.  

Kenmerken

Bouwjaar
Bouwjaar van het schip: 2001
Gerenoveerd: 2018
Passagiers
Maximum passagiers: 2680
Dekken
Aantal dekken: 12
Aantal hutten: 1062
Technische gegevens
Bruto tonnage: 88.500 (BRT)
Lengte: 293,52 (m)
Breedte: 32,3 (m)
Diepte: 7,7 (m)
Kruissnelheid: 22 (knopen)
Voltage:
Faciliteiten
Fitness, Spa, kapsalon: Ja
Liften: Ja
Zwembaden: 3
Restaurants: 2
Specialiteitenrestaurants: Ja
Bioscoop: Nee
Casino: Ja
Discotheek: Ja
Bemanning
Nationaliteit officieren: Italiaans
Aantal bemanningsleden: 910
Valuta aan boord US Dollar