Cruisen met de Carnival Sensation

Cruisen met de Carnival Sensation

Bekijk ons cruise aanbod De Carnival Sensation beschikt na de renovatie over de spetterende omgeving genaamd Water Works maar ook het rustigere gedeelte de "Serenity Adult Only Retreat" Kom a...

Bekijk ons cruise aanbod

De Carnival Sensation beschikt na de renovatie over de spetterende omgeving  genaamd Water Works maar ook het rustigere gedeelte de "Serenity Adult Only Retreat" Kom aan boord voor fantastisch eten, spectaculaire entertainment en vermakelijke activiteiten. 

Aan boord zijn er diverse dinermogelijkheden. Het is altijd een culinair feest in de formele dinerruimtes. Denk hierbij aan verse kreeft, een uitgebreide wijnkaart en een hoffelijke service. Voor de meer intiemere sfeer heeft de Carnival een aparte ruimte ingericht in een "Manhattan Chic" thema met een menu dat beschikt over favoriete steakgerechten. Elke maaltijd is een feest in de Supper Club en is daarom alleen toegankelijk met reservering. Verder beschikt het schip over "Casual Dining" met een 24- uurs pizzaria, diverse sushibars en extravagante buffetten. Voor de allerkleinsten zijn er speciale kindermenu's waaronder hotdogs, hamburgers verschillende desserts, noem maar op!

Kenmerken

Bouwjaar
Bouwjaar van het schip: 1993
Gerenoveerd: 2017
Passagiers
Maximum passagiers: 2056
Dekken
Aantal dekken: 10
Aantal hutten: 974
Technische gegevens
Bruto tonnage: 70.367 (BRT)
Lengte: 261,0 (m)
Breedte: 31,0 (m)
Diepte: 7,8 (m)
Kruissnelheid: 21 (knopen)
Voltage:
Faciliteiten
Fitness, Spa, kapsalon: Ja
Liften: Ja
Zwembaden: 3
Restaurants: 5
Specialiteitenrestaurants: Ja
Bioscoop: Nee
Casino: Ja
Discotheek: Ja
Bemanning
Nationaliteit officieren:Italiaans
Aantal bemanningsleden: 920
Valuta aan boord US Dollar