Cruisen met de Carnival Pride

Cruisen met de Carnival Pride

Bekijk ons cruise aanbod Aan boord van de Carnival Pride zal het u aan niets ontbreken, dit schip heeft alles wat je je maar kan wensen. De Carnival Pride staat in het teken van de pracht en praal...

Bekijk ons cruise aanbod

Aan boord van de Carnival Pride zal het u aan niets ontbreken, dit schip heeft alles wat je je maar kan wensen. De Carnival Pride staat in het teken van de pracht en praal van de Romeinse kunst. Je zult gegarandeerd dol zijn op de zwembaden en bubbelbaden de rustzoekers onder ons zullen weer niet weg te slaan zijn bij de Spa voor heerlijke behandelingen. 

Om te ontspannen kunt u heerlijk genieten aan een van de zonnedekken. Ook zijn er 5 whirlpools, zwembaden (waarvan er één is voorzien van een schuifdak, zodat bij minder weer een tropisch zwemparadijs ontstaat). Ook een kinderbad en reuzenglijbaan ontbreken niet.

Voor het diner kunt u kiezen uit 2 verschillende tijden aan een vaste tafel, maar u kunt ook in buffet stijl ongedwongen en informeel dineren. Wilt u toch een wat formelere avond dan is de Supper Club uw doel. Reserveren is noodzakelijk en er zijn wat bijkomende kosten.

Maak je vooral geen zorgen over de kinderen, Carnival zorgt voor genoeg vermaak. Er is een kinderbad aanwezig en The Fun Club maakt deel uit van het Camp Carnival programma. 

Kenmerken

Bouwjaar
Bouwjaar van het schip: 2002
Gerenoveerd: 2019
Passagiers
Maximum passagiers: 2680
Dekken
Aantal dekken: 12
Aantal hutten: 1062
Technische gegevens
Bruto tonnage: 88.500 (BRT)
Lengte: 293,52 (m)
Breedte: 32,2 (m)
Diepte: 7,8 (m)
Kruissnelheid: 22 (knopen)
Voltage: 110 (V)
Faciliteiten
Fitness, Spa, kapsalon: Ja
Liften: Ja
Zwembaden: 4
Restaurants: 2
Specialiteitenrestaurants: Ja
Bioscoop: Nee
Casino: Ja
Discotheek: Ja
Bemanning
Nationaliteit officieren: Italiaans
Aantal bemanningsleden: 930
Valuta aan boord US Dollar