Cruisen met de Carnival Liberty

Cruisen met de Carnival Liberty

Bekijk ons cruise aanbod Het cruiseschip Carnival Liberty is een cruiseschip in de Conquest klasse van deze Amerikaanse rederij met plaats voor meer dan 3000 passagiers en met zeer veel fac...

Bekijk ons cruise aanbod

Het cruiseschip Carnival Liberty is een cruiseschip in de Conquest klasse van deze Amerikaanse rederij met plaats voor meer dan 3000 passagiers en met zeer veel faciliteiten. Iedere publieke ruimte is in een andere stijl gedecoreerd en de keuzes aan boord zijn eindeloos.

U kunt dineren in één van de restaurants in 4 verschillende zittingen, maar ook de Supper Club op het hoog gelegen Panorama dek staat van dit cruiseschip Carnival Liberty, na reservering, tot uw beschikking. Diverse andere eetgelegenheden bieden o.a. Italiaanse en Aziatische gerechten.

Het cruiseschip Carnival Liberty heeft maar liefst vier zwembaden (één met hoge glijbaan), een in Polynesische stijl ingerichte Spa verdeeld over 2 dekken met sauna, stoombad, solarium, fitness apparaten en beautysalon.

Voor de kleintjes is er Children's World. Er zijn video- en computerspelen voor de jeugd en op het sport dek kunt u terecht voor actieve ontspanning. Megaschepen met megamogelijkheden!

Kenmerken

Bouwjaar
Bouwjaar van het schip: 2005
Gerenoveerd: 2016
Passagiers
Maximum passagiers: 3400
Dekken
Aantal dekken: 13
Aantal hutten: 1487
Technische gegevens
Bruto tonnage: 110.000 (BRT)
Lengte: 290,0 (m)
Breedte: 35,5 (m)
Diepte: 8,2 (m)
Kruissnelheid: 21 (knopen)
Voltage: 110 (V)
Faciliteiten
Fitness, Spa, kapsalon: Ja
Liften: Ja
Zwembaden: 3
Restaurants: 3
Specialiteitenrestaurants: Nee
Bioscoop: Ja
Casino: Ja
Discotheek: Ja
Bemanning
Nationaliteit officieren: Italiaans
Aantal bemanningsleden: 1160
Valuta aan boord US Dollar