Cruisen met de Carnival Legend

Cruisen met de Carnival Legend

Bekijk ons cruise aanbod Cruiseschip Carnival Legend is goed voor ruim 2600 passagiers, die het aan niets zal ontbreken. Opvallend is de indrukwekkende atrium lobby die 8 dekken hoog is. De Carniv...

Bekijk ons cruise aanbod

 

Cruiseschip Carnival Legend is goed voor ruim 2600 passagiers, die het aan niets zal ontbreken. Opvallend is de indrukwekkende atrium lobby die 8 dekken hoog is. De Carnival Legend is zeer gevarieerd ingericht met veel verschillende kleuren en elke ruimte heeft zijn eigen, in het oog springende stijl, gebaseerd op een land of mythe. 

Vaar mee met dit spectaculaire schip dat echt te vergelijken is met een drijvend resort. Het is niet voor niks dat de promenade op het schip 2 verdiepingen nodig heeft voor al haar fantastische winkels, lounges en nachtclubs. 

Een grappig feitje; de Carnival Legend is sneller dan de meeste schepen van Carnival waardoor het mogelijk is om 8 daagse routes te varen die normaal zo'n 10 dagen in beslag zouden nemen. Carnival Legend vaart op exotische bestemmingen zoals St. Maarten, Barbados, Martinique maar ook West- Caribbean met onder andere Belize en Costa Rica. 

 

Kenmerken

Bouwjaar
Bouwjaar van het schip: 2002
Gerenoveerd: 2018
Passagiers
Maximum passagiers: 2680
Dekken
Aantal dekken: 12
Aantal hutten: 1062
Technische gegevens
Bruto tonnage: 88.500 (BRT)
Lengte: 293,52 (m)
Breedte: 32,2 (m)
Diepte: 7,8 (m)
Kruissnelheid: 22 (knopen)
Voltage: 110 (V)
Faciliteiten
Fitness, Spa, kapsalon: Ja
Liften: Ja
Zwembaden: 4
Restaurants: 2
Specialiteitenrestaurants: Ja
Bioscoop: Nee
Casino: Ja
Discotheek: Ja
Bemanning
Nationaliteit officieren:Italiaans
Aantal bemanningsleden: 930
Valuta aan boord US Dollar