Cruisen met de Carnival Breeze

Cruisen met de Carnival Breeze

Bekijk ons cruise aanbod Cruiseschip Carnival Breeze vol innovatie en fun! Carnival Breeze is gemaakt voor iedereen die van het ultieme vermaak houdt. Op het cruiseschip is echt van alles te ...

Bekijk ons cruise aanbod

 

Cruiseschip Carnival Breeze vol innovatie en fun! 

Carnival Breeze is gemaakt voor iedereen die van het ultieme vermaak houdt. Op het cruiseschip is echt van alles te doen of juist te laten. Het schip is gemaakt voor vertier- én voor rustzoekers. Als de ene groep aan dek geniet van de zon of van de ongelimiteerde mogelijkheden van de WaterWorks zwembadencomplex met Twister glijbaan, dompelt de andere groep zich onder in de rustgevende ambiance van The Retreat. Dit is een gedeelte van cruiseschip Carnival Breeze dat alleen voor volwassenen toegankelijk is. Hier geniet men van de ultieme luxe van de Carnival Breeze.

Je vaart niet alleen naar de populairste plekjes in de Caribbean maar ervaart ook de vele faciliteiten en ruimtes aan boord van de Carnival Breeze. Geniet van een typische hamburger bedacht door  Guy Fieri in Guy's Burger Joint, lach tot je buik zeer doet in de Comedyclub genaamd de Punchliner Comedy Club gepresenteerd door George Lopez of relax met een achtergrond deuntje in de RedFrog Rum Bar. 

Kenmerken

Bouwjaar
Bouwjaar van het schip: 2012
Gerenoveerd: 2017
Passagiers
Maximum passagiers: 3690
Dekken
Aantal dekken: 14
Aantal hutten: 1845
Technische gegevens
Bruto tonnage: 130.000 (BRT)
Lengte: 306,00 (m)
Breedte: 37,0 (m)
Diepte: 8,2 (m)
Kruissnelheid: 20 (knopen)
Voltage: 220/ 240 (V)
Faciliteiten
Fitness, Spa, kapsalon: Ja
Liften: Ja
Zwembaden: 3
Restaurants: 3
Specialiteitenrestaurants: Ja
Bioscoop: Ja
Casino: Ja
Discotheek: Ja
Bemanning
Nationaliteit officieren: Italiaans
Aantal bemanningsleden: 1386
Valuta aan boord US Dollar