Cruisen met de Anthem of the Seas

Cruisen met de Anthem of the Seas

Bekijk ons cruise aanbod Denk je aan de Anthem of the Seas dan denk je aan superlatieven. Wat te denken van skydiven of surfen aan boord van een cruiseschip!?! Op dit enorm grote cruisesc...

Bekijk ons cruise aanbod

Denk je aan de Anthem of the Seas dan denk je aan superlatieven. Wat te denken van skydiven of surfen aan boord van een cruiseschip!?! Op dit enorm grote cruiseschip kan het en nog veel meer. De Anthem of the Seas is een vermaakfabriek voor meer dan 4000 mensen tegelijk.

Over maar liefst 16 dekken verdeeld vindt  u een wereld van vertier en luxe verwennerij. Hoe bijzonder kan uw cruisevakantie zijn als u in de luxueuze spa vertoeft voor een uiterst relaxte schoonheidsbehandeling terwijl uw echtgenoot/echtgenote in de North Star vertoeft. Dit is een glazen capsule welke u ver boven het schip optilt en een adembenemend uitzicht alle kanten opgeeft. Ondertussen is uw zoon heel gaaf aan het skydiven midden op zee en uw dochter begint haar zoveelste ritje in de botsauto's. 

Happen en stappen op Anthem of the Seas


We kunnen nog verder gaan. Natuurlijk is er een klimmuur. Maar wat te denken van SeaPlex aan boord van de Anthem of the Seas? Dit is de grootste indoorruimte op zee ooit. Hier treft u onder andere een echte rollerskatebaan aan. Ook is er plaats om te basketballen, te gamen en de vliegende trapeze uit te proberen.

Happen en stappen aan boord? Geen probleem. Overal zijn restaurants en bars. Stap eens binnen in Two70° en laat u verrassen door multidimensionale shows en live optredens. Of ga lekker swingen in de Music Hal op de muziek van de beste DJ’s of een live band. Geniet er van een themafeesten of drink er gewoon een heerlijke borrel. 

Royal Caribbean innoveert steeds


Blijven innoveren is het motto van rederij Royal Caribbean International. Ook op de Anthem of the Seas is men dat blijven doen,  hoewel we dachten dat het niet meer beter kon toen het zusterschip Quantum of the Seas te water ging. 

Toch zijn er weer verbeteringen aangebracht. En die kunnen soms in kleine dingen zitten. Zo is in de hutten meer ruimte gecreëerd voor bagage. Er zijn hutten met virtuele balkons, waardoor zelfs de traditionele binnenhut nooit meer dezelfde zal zijn. Natuurlijk ook op de Anthem of the Seas succesnummers als Loft Suites en Studio's voor alleenreizenden, want aan boord van dit cruiseschip moet het voor iedereen een feest zijn.

Kenmerken

Passagiers
Maximum aantal passagiers: 4905
Dekken
Aantal dekken: 16
Technische gegevens
Bruto Tonnage: 167800 (BRT)
Lengte: 348.0 (m)
Breedte: 41.0 (m)
Diepte: 8.5 (m)
Kruissnelheid: 22 (knopen)
Voltage: (V)
Faciliteiten
Liften: ja
Zwembaden: 0
Aantal restaurants: 0
Specialiteiten restaurants: ja
Bioscoop: ja
Kinderfaciliteiten: ja
Casino: ja
Discotheek: ja
Bemanning
Nationaliteit officieren: Internationaal
aantal bemanningsleden: 1300