Cruisen met de Allure of the Seas

Cruisen met de Allure of the Seas

Bekijk ons cruise aanbod Cruiseschip Allure of the Seas groots in elk opzicht ! De Allure of the Seas is het grootse cruiseschip ter wereld. Het leven aan boord speelt zich rond zeven versc...

Bekijk ons cruise aanbod

Cruiseschip Allure of the Seas groots in elk opzicht !

De Allure of the Seas is het grootse cruiseschip ter wereld. Het leven aan boord speelt zich rond zeven verschillende thema's af. Weelderige tropische tuinen midden in het schip rond Central Park met winkeltjes en specialiteiten restaurants.
The Boardwalk doet denken aan een badplaats met amusement arcades, een draaimolen, klimmuren en het Aqua Theater, een amphitheater met het diepste zwembad ter zee. Hier worden spectaculaire watershows en balletten opgevoerd.

Langs de Royal Promenade treft u boetiekjes, restaurants, bars en lounges. 

 

Allure of the Seas houdt u jong en fit

Het Vitality Spa en Fitness Center van de Allure of the Seas biedt uitgebreide mogelijkheden tot ontspanning in sauna's, stoombaden, of met schoonheids- en massagebehandelingen. Voor tieners is een aparte Spa ruimte gereserveerd. De fitness is zo groot en uitgebreid, dat heeft u op het vasteland zelfs nog nooit meegemaakt. 

 

Een beetje inspanning is overigens wel goed naast alle ontspanning en verdere geneugten van het leven aan boord. Over vele dekken zijn allerlei eettentjes, bars, cafe's en gastronomische restaurants te vinden. Een week aan boord van de Allure of the Seas is te kort om overal gegeten en gedronken te hebben.

 

Luxe verblijf aan boord van de Allure of the Seas

Een uitgebreid scala aan hutten met of zonder balkon en suites completeert het geheel aan boord van dit spectaculaire schip. Wat opvalt is de uitgekiende indeling van de hutten en de luxe van de suites. Maar de grootste luxe is misschien wel het personeel dat u grenzeloos verwent. Niets is te veel!

 

U mag concluderen dat een cruise aan boord van de Allure of the Seas een gegarandeerd succesvolle cruise vakantie wordt!

Kenmerken

Bouwjaar
Bouwjaar van het schip:2010
Passagiers
Maximum aantal passasiers:5400
Dekken
Aantal dekken:16
Technische gegevens
Bruto Tonnage:220000 (BRT)
Lengte:360 (m)
Breedte:
Diepte:47 (m)
Kruissnelheid:20.2 (knopen) 37.4 km/u
Voltage:110 (V)
Faciliteiten
Liften:Ja
Zwembaden:4
Aantal restaurants:24
Specialiteiten restaurants:Ja
Bioscoop:Ja
Kinderfaciliteiten:Ja
Casino:Ja
Discotheek:Ja
Bemanning
Nationaliteit officieren:Noors/Internationaal
aantal bemanningsleden:2165