Cruisen met de AIDAsol

Cruisen met de AIDAsol

Bekijk ons cruise aanbod AIDAsol, groots en intiem Cruiseschip AIDAsol is een uitblinker in vele facetten. Zo heeft zij een gigantisch Theatrium van maar liefst 3000 m², een Wellness Centrum van r...

Bekijk ons cruise aanbod

AIDAsol, groots en intiem

Cruiseschip AIDAsol is een uitblinker in vele facetten. Zo heeft zij een gigantisch Theatrium van maar liefst 3000 m², een Wellness Centrum van ruim 2600 m², een enorm bioscoopscherm op het zonnedek en als enige ter wereld een echte brouwerij aan boord.
En toch is de AIDAsol ook een intiem cruiseschip. In het Theatrium zijn ook leuke, intieme hoekjes, in het Wellness Centrum denkt u echt dat iedereen er alleen voor u is en in de Bierstube wordt een versgebrouwen biertje voor u getapt.
Zo kan het zijn dat cruiseschip Aida Sol tegelijkertijd groots en intiem is.

AIDAsol met Brauhaus en Vinotheek

Een cruisevakantie op de AIDAsol is altijd voordeliger dan bij andere rederijen, want hier zijn bij alle maaltijden de tafelwijnen, bier en frisdrank inbegrepen. Ook hoeft u niet aan het eind van de cruise nog eens fooien te betalen, want die zijn reeds in uw reissom verwerkt. U kunt kiezen uit maar liefst 7 restaurants met allemaal een andere culinaire invalshoek. Bent u wijnliefhebber, ga dan zeker een bezoek brengen aan de Vinotheek. En zelfs als u een verstokt wijndrinker bent, laat u eens verleiden tot een aan boord van de AIDAsol gebrouwen glas pils.
Boekt u een speciale Spa hut op de AIDAsol dan geniet u van extra faciliteiten zoals directe toegang tot het Wellness Centrum, een bijzonder Spa pakket met de service van een butler, maar ook massages, yoga en een speciale thee-ceremonie. Het Wellness Centrum biedt een grote, modern ingerichte fitness, mooie relaxruimten, diverse sauna's en stoombaden.
Tot slot willen wij nog melden dat het cruiseschip AIDAsol perfect geschikt is voor kinderen. Opvallend is het aantal grootouders dat met kinderen en kleinkinderen reist. Misschien een idee voor uw familie? Komende vakantie samen op de AIDAsol !!

Kenmerken

Bouwjaar
Bouwjaar van het schip:2011
Gerenoveerd:
Passagiers
Maximum passagiers:2186
Dekken
Aantal dekken:14
Aantal hutten:1101
Technische gegevens:
Bruto tonnage:71.304 (BRT)
Lengte:253,33 (m)
Breedte:32,2 (m)
Diepte:7,3 (m)
Kruissnelheid:20 (knopen)
Voltage:110/220 (V)
Faciliteiten
Fitness, Spa (nudisten zone), kapsalon:ja
Liften:ja
Zwembaden:1
Restaurants:4
Specialiteitenrestaurants:4
Bioscoop:ja
Casino:ja
Discotheek:ja
Bemanning
Nationaliteit officieren:Duits
Aantal bemanningsleden:607
Valuta aan boordEuro