AIDAnova

AIDAnova

Bekijk ons cruise aanbod AIDAnova Alle vakantiewensen komen uit op de AIDAnova! Elke dag weer iets nieuws ontdekken en tevens een cruiseschip waar u zich volkomen kunt ontspannen, dat is de A...

Bekijk ons cruise aanbod

 

AIDAnova

Alle vakantiewensen komen uit op de AIDAnova! Elke dag weer iets nieuws ontdekken en  tevens een cruiseschip waar u zich volkomen kunt ontspannen, dat is de AIDAnova. Het combineert het beste van twaalf zusterschepen, en u stelt zelf uw eigen favoriete vakantie samen aan boord met badplezier, avontuur, gastronomie en entertainment.

Restaurants: 17 favorieten voor de genieter

Met totaal 17 restaurants biedt de AIDAnova een nog niet eerder vertoonde variëteit aan gastronomie. 5 buffetrestaurants waarbij uw drankjes inclusief zijn, 6 specialiteitenrestaurants waar u geniet van een avond fine dining (tegen toeslag) en maar liefst 5 a la carte restaurants die inclusief zijn in uw cruise, alleen de drankjes zijn exclusief.

Body & Soul Spa

Verlies elkaar niet uit het oog want je zou bijna verdwalen in deze immense spa van 3.545 m2, verdeeld over 2 dekken. Sauna's, jacuzzi's, heerlijk zonnedek, en 19 behandelruimtes voor o.a. massages. Geniet van een dag in de spa al vanaf € 35 p.p.

Prachtige hutten met wintertuin

Aan boord van de AIDAnova zijn er 21 verschillende type hutten te vinden. Van comfortabele 1-persoonshutten, tot ruime familiehutten en Penthouse-Suites. De Komfort balkonhutten hebben een speciale serre (Wintergarten) waar je heerlijk kunt relaxen met het geluid van de zee op de achtergrond.

AIDAnova  vaart naar de Canarische eilanden

Lekker opwarmen in de winter? De AIDAnova brengt u naar de  mooiste eilanden: Gran Canaria, Tenerife, Lanzarote, Fuerteventura en Madeira. Zowel aan boord en aan wal geniet u van een vakantie boordevol afwisseling.

Kenmerken  

Bouwjaar
Bouwjaar van het schip: 2018
Gerenoveerd:
Passagiers
Maximum passagiers: 5000
Dekken
Aantal dekken: 20
Aantal hutten: 2500
Technische gegevens:
Bruto tonnage: 183.900 (BRT)
Lengte: 337 (m)
Breedte: 42 (m)
Diepte: 8,6 (m)
Kruissnelheid: 20 (knopen)
Voltage: 110/220 (V)
Faciliteiten
Fitness, Spa (nudisten zone), kapsalon: ja
Liften: ja
Zwembaden: 1
Restaurants: 17
Specialiteitenrestaurants: 5
Bioscoop: ja
Casino: ja
Discotheek: ja
Bemanning
Nationaliteit officieren: Duits
Aantal bemanningsleden: 1025
Valuta aan boord Euro