Cruisen met de AIDAluna

Cruisen met de AIDAluna

Bekijk ons cruise aanbod AIDAluna, sail to the moon Op cruiseschip AIDAluna maakt u romantische cruise. Of u maakt een actieve cruise. Of u maakt een ontstressende wellness-cruise. Of u maakt een ...

Bekijk ons cruise aanbod

AIDAluna, sail to the moon

Op cruiseschip AIDAluna maakt u romantische cruise. Of u maakt een actieve cruise. Of u maakt een ontstressende wellness-cruise. Of u maakt een gezellige familiecruise. U merkt al, op de AIDAluna zit u bijna altijd goed, wat de insteek van uw vakantie ook is.
Laten we het eerst eens over de romantiek op de AIDAluna hebben. Naast de buffetrestaurants zijn er diverse specialiteiten eetgelegenheden. Na een heerlijk diner haalt u natuurlijk nog een afzakkertje in 1 van de 11 bars aan boord. En wat is romantiek zonder mooie hut. Nu dat treft, want de moderne hutten hebben veelal een privé-balkon, waar u na een heerlijke cruisedag samen van een glas wijn of champagne kunt genieten. De lekkere bedden zijn van Duitse makelij. De inrichting van de hutten op de AIDAluna houdt het midden tussen frivool, modern en kleurrijk.

AIDAluna, gezellig en actief

Wilt u na een romantisch avondje op de AIDAluna de volgende dag uzelf lekker in het zweet werken? Het actieve deel van uw cruise is in goede handen. U bent al vroeg welkom in de uitgebreide fitness. Of misschien gaat u lekker zwemmen in 1 van de zwembaden of een balsport beoefenen. 
Bent u met uw familie op stap dan zult u merken dat de AIDAluna het ideale gezinscruiseschip is. De kinderen worden ontzettend leuk opgevangen in de kids club terwijl u lekker een dag in het 2000 m² grote Wellness Centrum vertoeft. En misschien gaat u de volgende dag wel met de hele familie een fietstocht maken aan land. In ieder geval zijn de avonden een grote hit, want het hele gezin vermaakt zich in en rond het Theatrium. Dit bruisende hart van cruiseschip AIDAluna is een gezellige, 3 verdiepingen hoge theater, uitgaanscentrum en promenade in 1.
Wij durven dus gerust te stellen, cruiseschip AIDAluna biedt voor velen het ultieme vakantiegevoel. Meer over AIDA Cruises vindt u op onze website.

Kenmerken

Bouwjaar
Bouwjaar van het schip: 2009
Gerenoveerd:
Passagiers
Maximum passagiers: 2050
Dekken
Aantal dekken: 13
Aantal hutten: 1025
Technische gegevens:
Bruto tonnage: 69.203 (BRT)
Lengte: 251,89 (m)
Breedte: 32,2 (m)
Diepte: 7,2 (m)
Kruissnelheid: 20 (knopen)
Voltage: 110/220 (V)
Faciliteiten
Fitness, Spa (nudisten zone), kapsalon: ja
Liften: ja
Zwembaden: 2
Restaurants: 4
Specialiteitenrestaurants: 4
Bioscoop: nee
Casino:ja 
Discotheek: ja
Bemanning
Nationaliteit officieren: Duits
Aantal bemanningsleden: 646
Valuta aan boord euro