Cruisen met de AIDAdiva

Cruisen met de AIDAdiva

Bekijk ons cruise aanbod AIDAdiva, vakantie vieren als een diva Laat u verwennen aan boord van Cruiseschip AIDAdiva. Er is van alles te doen op dit prachtige schip, maar het mooiste is missch...

Bekijk ons cruise aanbod

 

AIDAdiva, vakantie vieren als een diva

Laat u verwennen aan boord van Cruiseschip AIDAdiva. Er is van alles te doen op dit prachtige schip, maar het mooiste is misschien toch wel de 2000 m² grote Spa & Sport. Hiervan kunt u zeker ultiem genieten indien u een Wellness suite boekt, waarbij u zich ook in uw hut kunt laten verzorgen. Maar ons advies is, laat de geneugten van Body & Soul Spa over u heen komen en geniet. Ga na een behandeling lekker relaxen in de Zen Lounge middels ontspanningsrituelen en duik daarna onder in de paradijselijke sfeer rond het zwembad. De AIDAdiva biedt u het allemaal.
Heeft u een sportieve dag, dan loopt u rondjes op het jogging track of klimt omhoog tegen de spectaculaire klimmuur. Of misschien gaat u wel even squashen, het kan allemaal aan boord van de AIDAdiva. Concentreer u op de hole als u staat te putten op de Putting Green. Ga lekker op in een spelletje volleybal of ga gewoon zwemmen en zonnen op de 3 royale dekken met zwembaden, jacuzzi's en zonnebedden.

AIDAdiva, in- en ontspannend tegelijk

Na alle activiteiten is het goed dat je lekker kunt eten en drinken. Op cruiseschip AIDAdiva is dit geen probleem. In de diverse buffetrestaurants kunt u uitgebreid eten. Het drinken (tafelwijn, bier en frisdrank) is inclusief. Een fooi hoeft u niet te geven, want deze is -in tegenstelling tot de meeste andere rederijen- al in de reissom verwerkt. Er zijn ook enkele specialiteitenrestaurants waar u tegen bijbetaling a la carte kunt eten.
Qua entertainment staat Aida Cruises op hoog niveau. Dit gebeurt niet in afgesloten theaters op gezette tijden, maar vindt plaats in het Theatrium. Dit kloppend hart van het cruiseschip is een uitgebreid atrium waar u vanaf diverse dekken de korte, soms spectaculaire shows kunt bekijken. Ook zijn hier diverse barretjes en winkeltjes gesitueerd. Geloof Captain Cruise, hier bent u bijna elke avond te vinden totdat u tevreden naar uw hut terugkeert.
Een vakantie op cruiseschip AIDAdiva is inspannend en ontspannend tegelijk.

Kenmerken

Bouwjaar
Bouwjaar van het schip: 2007
Gerenoveerd:
Passagiers
Maximum passagiers: 2050
Dekken
Aantal dekken: 13
Aantal hutten: 1025
Technische gegevens:
Bruto tonnage: 69.203 (BRT)
Lengte: 251,89 (m)
Breedte: 32,2 (m)
Diepte: 7,2 (m)
Kruissnelheid: 20 (knopen)
Voltage: 110/220 (V)
Faciliteiten
Fitness, Spa (nudisten zone), kapsalon: ja
Liften: ja
Zwembaden: 2
Restaurants: 4
Specialiteitenrestaurants: 4
Bioscoop: nee
Casino: ja
Discotheek: ja
Bemanning
Nationaliteit officieren: Duits
Aantal bemanningsleden: 646
Valuta aan boord euro