Cruisen met de AIDAcara

Cruisen met de AIDAcara

Bekijk ons cruise aanbod AIDAcara, een huis op reis Als u met cruiseschip AIDAcara op reis gaat, heeft u altijd uw huis bij u. Het schip is namelijk ruim, maar niet groot en voelt aan als een...

Bekijk ons cruise aanbod

 

AIDAcara, een huis op reis

Als u met cruiseschip AIDAcara op reis gaat, heeft u altijd uw huis bij u. Het schip is namelijk ruim, maar niet groot en voelt aan als een warme deken. Elke keer dat u een bestemming bezocht heeft, voelt het als thuis komen wanneer u weer aan boord stapt. 
De ongedwongen sfeer op AIDAcara heeft iets vriendelijks. Al snel lijkt het alsof u onder vrienden bent. Regelmatig komt u dezelfde mensen tegen. Mensen met gelijke interesses. Toch zie je dat iedereen zijn eigen ding doet aan boord. De vroege vogels zijn al klaar met sporten als degenen die in een langzamer tempo leven zich naar het prachtige ontbijtbuffet begeven. Ook qua ontspanning is er voor ieder wat wils. Als de vrouw zich laat verwennen in fraaie spa, laat de man zich nog eens afbeulen door de persoonlijke fitness-trainer en zijn de kinderen lekker bezig in de Kids Club.

Een smile op AIDAcara

De hutten op cruiseschip AIDAcara ​ zijn modern ingericht, maar met iets minder felle kleuren als de recentere schepen van rederij Aida Cruises. De AIDAcara is gebouwd in 1996, maar is daarna reeds 2 keer helemaal gerenoveerd, waarvan de laatste keer in 2009. 
Cruisen op de AIDAcara heeft ook als voordeel dat u prettig geprijsd reist. Bij alle maaltijden zijn tafelwijnen, bier en frisdranken inbegrepen. En u wordt bediend door charmant en effectief personeel. De smile die u krijgt als zij hun service geeft, die heeft u al betaald. Want fooien zijn reeds in de reissom verwerkt. Vergeet dit niet als u een cruise met de AIDAcara vergelijkt met die van andere rederijen.
We kunnen dus met een gerust hart stellen, dat uw vakantie gegarandeerd een succes wordt op cruiseschip AIDAcara.

Kenmerken

Bouwjaar
Bouwjaar van het schip: 1996
Gerenoveerd: 2009
Passagiers
Maximum passagiers: 1180
Dekken
Aantal dekken: 13
Aantal hutten: 590
Technische gegevens:
Bruto tonnage: 38.557 (BRT)
Lengte: 193,34 (m)
Breedte: 27,6(m)
Diepte: 11 (m)
Kruissnelheid: 21 (knopen)
Voltage: 110/220 (V)
Faciliteiten
Fitness, Spa (nudisten zone), kapsalon: ja
Liften: ja
Zwembaden: 1
Restaurants: 2
Specialiteitenrestaurants: 1
Bioscoop: nee
Casino: nee
Discotheek: ja
Bemanning
Nationaliteit officieren: Duits
Aantal bemanningsleden: 370
Valuta aan boord euro