Cruisen met de AIDAblu

Cruisen met de AIDAblu

Bekijk ons cruise aanbod A​IDAblu, cruiseschip met veel faciliteiten AIDAblu is een prachtig cruiseschip met vele faciliteiten en een ongedwongen sfeer. Aida Cruises is een Duitse rederij en ...

Bekijk ons cruise aanbod

 

A​IDAblu, cruiseschip met veel faciliteiten

AIDAblu is een prachtig cruiseschip met vele faciliteiten en een ongedwongen sfeer. Aida Cruises is een Duitse rederij en dat komt terug in het feit dat er een Brauhaus aan boord is. Hier kan men zelf gebrouwen bier drinken. Verder heeft dat Duitse een paar zeer prettige voordelen. Het is zeer schoon aan boord, alles is perfect georganiseerd en de prijs-/kwaliteit-verhouding is prima.
De AIDAblu is verder geheel internationaal georiënteerd. Er zijn relatief veel Duitsers, maar ook aardig wat Nederlanders en voorts tientallen nationaliteiten van all-over-the-world. De buffetrestaurants zijn respectievelijk Aziatisch, Italiaans en internationaal. Wilt een uitgebreid a la carte eten dan reserveert u in het Rossini restaurant. Tegen bijbetaling geniet u van culinaire hoogstandjes.

AIDAblu, overal ontspanning

Het meest spectaculaire deel van de AIDAblu is ongetwijfeld het Theatrium. Hier bruist het elke avond. In en rond het atrium (samen bijna 3000 m²) treft u diverse bars, lounges en het theater. Korte, spectaculaire optredens ontrollen zich hier voor velen zichtbaar door de grote open ruimte over meerdere verdiepingen. 
Cruiseschip AIDAblu biedt u verder:
  • een groot fitness- en spa-deck waar u sportief of ontspannend van uw cruise kunt genieten;
  • een vinotheek met de heerlijkste wijnen;
  • Cafe Mare met diverse koffie specialiteiten;
  • moderne, kleurrijk ingerichte hutten.
Op AIDAblu gaat u ongetwijfeld genieten van een heerlijke cruise vakantie. En wilt u het helemaal goed doen, boek dan een Spa hut. Hierbij hoort het gebruik van de Spa centrum en pakketten met massages, yoga en andere verwennerijen, waaronder een eigen butler.
Tot ziens op cruiseschip AIDAblu !!

Kenmerken

Bouwjaar
Bouwjaar van het schip: 2010
Gerenoveerd:
Passagiers
Maximum passagiers: 2186
Dekken
Aantal dekken: 14
Aantal hutten: 1101
Technische gegevens:
Bruto tonnage: 71.304 (BRT)
Lengte: 253,33 (m)
Breedte: 32,2 (m)
Diepte: 7,3 (m)
Kruissnelheid: 20 (knopen)
Voltage: 110/220 (V)
Faciliteiten
Fitness, Spa (nudisten zone), kapsalon: ja
Liften: ja
Zwembaden: 1
Restaurants: 4
Specialiteitenrestaurants: 4
Bioscoop: ja
Casino: ja
Discotheek: ja
Bemanning
Nationaliteit officieren: Duits
Aantal bemanningsleden: 607
Valuta aan boord Euro